Ritmo
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, daroval mi je Marcel..objednal jsem si je v jedný prodejně - Stará Boleslav..přijel jsem si pro ně, zaplatil a ejhle..neměřil jsem je věřil jsem jim že jsou to ty pravé a byly o cenťák kratší
Pokud by jsem kupoval další do náhrady tak si je musím změřit...katalog totiž lže a Abarth má trošku delší
Fiate a kde je tvoje prodejna?????????????????????????
Pokud by jsem kupoval další do náhrady tak si je musím změřit...katalog totiž lže a Abarth má trošku delší
- Reklama
TAK TO JSEM JÁ, SÁM JSI TO PSALAbarth píše:Ahoj, daroval mi je Marcel..objednal jsem si je v jedný prodejně - Stará Boleslav..přijel jsem si pro ně, zaplatil a ejhle..neměřil jsem je věřil jsem jim že jsou to ty pravé a byly o cenťák kratší
út srpen 14, 2007 9:03 am Předmět:
harvy5...věci na přední nápravu mám...ale nedám...musím mít náhradní díly
ale pokud potřebuješ věci tak zavolej do Olomouce...ten pán umí:
Autodíly Doseděl, Chvalkovická 156/32, Olomouc tel: 585 312 792 a nebo mobil: 603 766 292 pondělí - pátek od 9-17... ceny opravdu lidové
kamarád Petr mi od něj z Itálie sehnal veškeré pgumové prvky přední nápravy a manžety kloubu....
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak změřeno, mám ramena ...stará náhradní a holé rameno 12 cm, se silenbloky 14,5 cm...pokud šroub má 17,6 tak to je super délka!!!!!!!!!!!! a Cena taky dobrá v jednom servisu origo Fiat v Ústí nad labem mi řekli cenu 350 za kus a bez záruky že to je on a se zálohou...to jsem je poslal někam!!!!!!!!!!!!!!!! Těch 17,6 je asi celková délka šroubu a to by odpovídalo. Vím je prostě 13mm a závit 12mm
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
chi chi, mám 3 zadní nápravy a ze 6ti šroubů jsem jich 5 povolil a vyndal!!! Holt spolanský vzduch pomáhá.
FIATe co všechno umíš na ritmouše, nejlépe na abarthy? Co plechy origoš ricambi ve žluté základovce? Poptej to prosím, já tam ty ACI a Kelly dávat nechci!
FIATe co všechno umíš na ritmouše, nejlépe na abarthy? Co plechy origoš ricambi ve žluté základovce? Poptej to prosím, já tam ty ACI a Kelly dávat nechci!
Marcel 10VT
608363346
Lancia Kappa SW 2,4JTD
Fiat Ritmo 125TC ABARTH 1.gen
Fiat 127 2.0ie turbo
608363346
Lancia Kappa SW 2,4JTD
Fiat Ritmo 125TC ABARTH 1.gen
Fiat 127 2.0ie turbo