Krasna farbicka ale urcite neni so vzorkovnikov seriovych aut bo je tam hrozne velke zrno... Ale mooc pekna... PS: My uz mame skoro hotovy ten mechanizmus toho vysuvania sa svetla... Hehe
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
Vesto píše:Krasna farbicka ale urcite neni so vzorkovnikov seriovych aut bo je tam hrozne velke zrno... Ale mooc pekna... PS: My uz mame skoro hotovy ten mechanizmus toho vysuvania sa svetla... Hehe
Bude sranda sledovať pumpárov ako čumia na teba ked budeš tankovať
Tvoje autíčko je fakt pekné už teraz tak som zvedavý na punťa v laku.
Vesto píše:Krasna farbicka ale urcite neni so vzorkovnikov seriovych aut bo je tam hrozne velke zrno... Ale mooc pekna... PS: My uz mame skoro hotovy ten mechanizmus toho vysuvania sa svetla... Hehe
Bude sranda sledovať pumpárov ako čumia na teba ked budeš tankovať
Tvoje autíčko je fakt pekné už teraz tak som zvedavý na punťa v laku.
no ty jo, bych hlavne koukala na to obři svetlo ... co dela.
jsem teda zvedava....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Neboj katy nebude to robit take divoke pohyby ako to mal cooper. . . To svetlo sa iba mierne asi 1cm alebo 0.5cm odklopi a vysunie sa asi tak 8-10cm nahor a tym vznikne akuratny priestor pre vicko nadrze. Vobec to neni nejak brutalne alebo zle vyzerajuce... Ja som tiez necel aby to obrie svetlo robilo nejake extra pohyby. Je to urobene decentne...
Este jedna vecicka ma trapi... Idem dat lestit kolesa ale neviem ci ich mam dat vylestit komplet alebo mam dat vylestit len limce a dat zahladit poklicku... Co vy na to ?
Fiat Punto Mk21.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav Seat Ibiza 6k1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
urcite celolestene kolesa hned vrazia do oci a vyzera to luxusne
Fiat Punto Mk21.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav Seat Ibiza 6k1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)