(CZ) 2.PUNTO SRAZ (rozlučka) 6.10.2007-ROZKOŠ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: hm
uz nemusis.. jinak tema Puntotuning fans - klub.veci.Ufo_esC píše:ozaj co sa tyka tu niekde spominanych podloziek pod znacky ak by ste chcely viem ich zabezpecit a aj doniest na zraz ete ak tak zistim cenu... bol by zaujem?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ukoncenie by to bolo dobre, vzdialenost nou problem ALE neda sa mi ... 6-7.10 je u nas KW Berg Trophy ... som tak ako usporiadatel...
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
POZOR POZOR !
KDO SI BUDE REZERVOVAT UBYTOVANI, NAHLASTE KE JMENU i jmeno klubu - PUNTOTUNING KLUB !Aby pripadna recepcni mohla nektere priradit k sobe...kdyby si treba rezeroval jeden a dva lidi... a bylo by malo mista !!!
Myslim ze lepsi nez byt uplne s nekym jinym nebo spat venku ne;)
Pokud si dobre pamatuji ale tak loni si to bloknul predem jen Paja a spol. a zbytek to platil a bral primo na brane , ne ?
KDO SI BUDE REZERVOVAT UBYTOVANI, NAHLASTE KE JMENU i jmeno klubu - PUNTOTUNING KLUB !Aby pripadna recepcni mohla nektere priradit k sobe...kdyby si treba rezeroval jeden a dva lidi... a bylo by malo mista !!!
Myslim ze lepsi nez byt uplne s nekym jinym nebo spat venku ne;)
Pokud si dobre pamatuji ale tak loni si to bloknul predem jen Paja a spol. a zbytek to platil a bral primo na brane , ne ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
My jsme si to s Lucky Gogem taky rezervovali minule předem
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak si predstavte bobanci, ze se mi dnes zdalo o nasem kempingu...ze jsme ho udelali nekde v narvanym kempu, u mesta, vim ze tam byly i koleje... postavili jsme zase radu, pak ze ne,ze budem stat do kruhu a uprostred grilovat....no mezi tim se nekteri sli ubytovat (i ja) a kdyz jsem prisla ven, Vy jste zmizeli (zustala tam jen Luckyna a dalsi tri punta+to zelene s airbrushem-konecne prijel a vy jste byli pryc ).
Tak jsem obchazela cely kemp,i do mesta jsem sla....a v y nikde.byla noc,vy nikde... rano,vy nikde.tak jsme se pak sbalili a odejli taky i kdyz mela strach z toho ze za vas budu platit cele ubytko. boze....to mi nedelejte, tak plachnout-mi bylo uzko
ps: jeste si vzpominam,ze jsem to svadela na trina, ze zas urco chtel jet nekam na benzinu nebo nekam se projet ... se womlouvam
Tak jsem obchazela cely kemp,i do mesta jsem sla....a v y nikde.byla noc,vy nikde... rano,vy nikde.tak jsme se pak sbalili a odejli taky i kdyz mela strach z toho ze za vas budu platit cele ubytko. boze....to mi nedelejte, tak plachnout-mi bylo uzko
ps: jeste si vzpominam,ze jsem to svadela na trina, ze zas urco chtel jet nekam na benzinu nebo nekam se projet ... se womlouvam
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TAK CO TY CHATKY... PROSTE SPANI MATE ZARIZENO VSICHNI... ?
Konecne jsem dala do kupy seznam
PRIPOMINAM ZE SE JEDNA O CELOVIKENDOVOU AKCI A PUNTACKOU ROZLUCKU...
Pátek:
1.Katy
2.Vencapunto
3.Majki
4.Luckynka
5.Dohy + 6.Marty felda
7.Martinez
8.Rozmetal - SO
9.JT
10.Ufo_esC
11.Ultraknyst
12.Jenda
13.Káca ?
14.Marty3d
15.PulMilos
16.LuckyGogo
17.Trino
18.Sob ?
19.Kaufik
20.OK-9 - SO?
21.Milsn
22.Dj Biker
23.Kubi
24.Paja
Wow..no vypada to velice slibne a snad nas jeste pribyde... teda doufam jen ze Neubyde
JESTE TAKOVA PERLICKA... NA RELAXU JSEM TED MLUVIALS PANEM Vrabcem - sef casopisu Autsport&Tuning... A POZVALA JSEM HO NA TENTO SRAZ A UDELA O NAS CLANEK. z toho letniho to nejak nevyslo pac byl dlouho v nemocnici !!! Kdyz nedorazi osobne, poslou se mu fota.ALE RIKAL ZE BY CHTEL, ZE MEL TAKY PUNTO A ZE MA TY AUTA RAD... TAK DRZME PALCE AT VYJDE POCASI I UCAST
Konecne jsem dala do kupy seznam
PRIPOMINAM ZE SE JEDNA O CELOVIKENDOVOU AKCI A PUNTACKOU ROZLUCKU...
Pátek:
1.Katy
2.Vencapunto
3.Majki
4.Luckynka
5.Dohy + 6.Marty felda
7.Martinez
8.Rozmetal - SO
9.JT
10.Ufo_esC
11.Ultraknyst
12.Jenda
13.Káca ?
14.Marty3d
15.PulMilos
16.LuckyGogo
17.Trino
18.Sob ?
19.Kaufik
20.OK-9 - SO?
21.Milsn
22.Dj Biker
23.Kubi
24.Paja
Wow..no vypada to velice slibne a snad nas jeste pribyde... teda doufam jen ze Neubyde
JESTE TAKOVA PERLICKA... NA RELAXU JSEM TED MLUVIALS PANEM Vrabcem - sef casopisu Autsport&Tuning... A POZVALA JSEM HO NA TENTO SRAZ A UDELA O NAS CLANEK. z toho letniho to nejak nevyslo pac byl dlouho v nemocnici !!! Kdyz nedorazi osobne, poslou se mu fota.ALE RIKAL ZE BY CHTEL, ZE MEL TAKY PUNTO A ZE MA TY AUTA RAD... TAK DRZME PALCE AT VYJDE POCASI I UCAST
Naposledy upravil(a) Katy dne 19 zář 2007, 10:45, celkem upraveno 8 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz