No paečku, je středa a já jsem opět ve skluzu. Kapota č. je natříkaná a nárazníky jsem včera večer obrousil a opět natmetil plasťákem..je trošku do černa..brousí se lae super
Lubo vidim ze nemas nic ineho na praci len svojho tatosa!!!!!! Uz sa tesim na finalne foto. 15.09. idem do Prahy na sutaz a potom by som sa chcel u teba stavit,budes doma?
Tak zítra jsou Mimoňské války..tak už jsem chtěl..jen tak prostě si pojezdit a pokecat s kamarády...bohužel...smolík..ráno jdu do garáže a před obídkem na letiště..
Mimoňské války...tuning...jen tak na čumendu.
Sobota neděle jsem zase jen tmelil a brousil..ale nárazníky jsou připravené..ještě tednou se tříknou Megaxem a budu brousit pod vodou..
Tak chlapací..včera jsem byl opět brousit nárazníky, je to nekonečný..už jedno v plnici třikrát a fest tmelený, včera opět plnič a brousení pod vodou...a to ještě není finále
tak se zadařilo a píšu: tak o víkendu jsem odpracoval dalších 18 hodin..ale opět to nebylo znát. Tmelil jsem a brousil už snad po xy nárazníky..přední jsem i dopasovával s kapotou a blatníky...pánové nikdo se nepouštějte do přestavby dvojky na jedničku!!!!!!!! nebude vám sedět nic a ještě jsem musel hodně moc vyřezat přední nárazník..přední nosník je jiného tvaru a to je kámen úrazu...ale vše jsem vyřešil a mám vše už potřetí v plniči...dnes ještě obrousit šestistovkou a může se lakovat...fotky jsoui ještě ze soboty
Lubo mas uplnu pravdu.J a si teraz davam do kopy sveho Kaju a nestacim sa cufovat co su tam za cudne diely.Doteraz som mal len I seriu a teraz poslednu!!!!!!!!!!!!! Fnuuuuuuuk.
Jo jo kamaráde, jen se směj, nebude ti hej...po včerejšku mám 1012,5 hodiny...co ty na to...ale nárazníky jsou obroušené i šestikilem a zítra se budou stříkat...vzal jsem si dnes do práce Lucase...pořád mi nejdou hlavní světla..musím ho proměřit jestli náhodou není problém v něm a co jinak????? Tvůj dědouš čeká vím..ale taky se třeba jednou dočká No uznej ale Marceli...už to vypadá jako auto ne????
No ty to máš ještě horší..budeš dělat "veterána" neboli originál..a to záleží naprosto na všem...a lak, lesk jako blesk...píšeš už z nového působiště???