majco píše:ozaj a kde ste boli ??
1.Mauglibn - spal po nocni
2.Feldino -
3.Ufo_esc - nejel, pojede Rozkos
4.TV-punto
5.Vette
6.Z.L.Y.
8.Vesto ?
9.Enyce + Robin82 ?
SRAZY - AUTOTUNING ZRAZ-Trenčín vs. TUNING SUMMER PARTY-Seč
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Ok-9 píše:Ahoj sraz byl dobrej sem rad ze sme nezmokli akorat se porat nemuzu spamatovat z toho jak mi kousek pred Seci v tech serpentynach ulitl ten zadek drifty necham radci profikum a pak kdyz sme koukali v tom programu na ty demolice aut tak sem z toho mel takovej divnej pocit takze do zatacek budu jezdit uz pomalu ale jinak v pohode a uz se tesim na RelaxMeet jestli teda bude hezky pocasi:lol:
no ty vogo,ti říkám furt,musíš jezdit pomaly a po straně,ale je to marný,je to marný Hlavně žes to ukočíroval.Včera sem z něj taky mohl mít černou krabičku metr na metr,ale taky to vyšlo
Marea weekend
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drinkultraknyst píše:tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskachKaty píše:Kubi rikal ze nechce burinu...ale i neoc jineho
hele vem zase to "tigri oko"....
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
2ultra: a nema si teda KAZDEJ vzit 2xvodku a ten sprite ? ))))marty3d píše:To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drinkultraknyst píše:tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskachKaty píše:Kubi rikal ze nechce burinu...ale i neoc jineho
hele vem zase to "tigri oko"....
no to je zabijarna... tak si to nejak rozdelime:
je k tomu potreba vodka obyc + vodka jahoda,ne? + sprite.
tak bude nas 5aut (7lidi) +mozna paja (2os), ale kdyz budu pocitat jen nas tak ultra by teda mohl vzit kazdy neco (jeden bude brat dve veci no).
ale pojdme do tematu vyskov....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz