kamarád na GT odpojil baterku a už nenastartoval kvůli imobilizéru, já to měl odpojené asi 2 hodiny a v poho. Jak to teda je? Mohu jí normálně odpojit?
MIKI-GT píše:kamarád na GT odpojil baterku a už nenastartoval kvůli imobilizéru, já to měl odpojené asi 2 hodiny a v poho. Jak to teda je? Mohu jí normálně odpojit?
Já jsem na ten racing no.. rádio tam mám Sony z USA, tady v čr je k sehnání jenom evropsá verze.. někdy si ho pustím a nekdy zase poslouchám turbíčko a bov
Ak máš rádio na cód tak ak nevieš cód tak radšej neodpájaj.Inak ti len vymaže nastavené stanice.Okrem rádia v pohode odpájaj.Hodiny si ale budeš musieť nastaviť znovu.
Ja sem mel baterku odpojenou celou zimu kdyz sem na aute delal cca 4 mesice a v pohode pak vsechno fungovalo jen jestli ten kamos nejdriv neodpojil+ a pak - to je spatne
2MIKI-GT taky radci posloucham turbo
Ok-9 píše:Ja sem mel baterku odpojenou celou zimu kdyz sem na aute delal cca 4 mesice a v pohode pak vsechno fungovalo jen jestli ten kamos nejdriv neodpojil+ a pak - to je spatne
2MIKI-GT taky radci posloucham turbo
??? Nechapu...pri odpojovani se prece PRVNE odpoji PLUS a pak MINUS. A pri zapojovani nejdrive MINUS a pak PLUS.
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88