Supermirafiori 2,0 Turbo!!
Moderátor: peta.smolik
Supermirafiori 2,0 Turbo!!
Takze vitajte!
Bude toto auto na predaj. Je to Fiat 131 Supermirafiori s motorom 2,0 Turbo bez tuningu vo vynikajucom stave. Vybava: elektrony, servo, origo! pasy Sabelt atd... Nie je to moje auto..viac info uz coskoro(potom sa to objavi v rubrike predam)
A mal by som na vas otazku: Aka je hodnota tohto auta? Je to fakt 2,0 T a je vo vynikajucom stave..
Dik za odpovede...
Bude toto auto na predaj. Je to Fiat 131 Supermirafiori s motorom 2,0 Turbo bez tuningu vo vynikajucom stave. Vybava: elektrony, servo, origo! pasy Sabelt atd... Nie je to moje auto..viac info uz coskoro(potom sa to objavi v rubrike predam)
A mal by som na vas otazku: Aka je hodnota tohto auta? Je to fakt 2,0 T a je vo vynikajucom stave..
Dik za odpovede...
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To je těžký, asi bude na SK papírech...a tak pro to je bez...cena...zase na to musíš najít kupce...já by jsem třeba zájem měl, ale cenu ti tím pádem nenapíšu...já jsem Ritmař a mám 125TC Abarth s mnoha úpravama...je to mazánek...a tak nevím nevím...jen až budeš mít více tak mě to pošli na mejlík: l.zitny@ewals.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ber to tak, že to prostě není model po kterém by se v čechách šílelo..to možná byla tvá představa...a ještě pokud je to čtyřdveřák, tak si myslím, že to neprodáš ani za 20...to je prostě tak víš...to se nesmíš zlobit...v čechách je oblíbená F 127 a 128......to opravdu frčí a potom coupe...jinak nic moc...jo ještě by jsem asi urazil unaře .-)
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo taková jednička s verunou to je naprostej mazec...a to u nás takovej jedňouch jezdí...
ale já jsem Fiaťák... jen jednou jsem ulítnul a udělal Brouka...podívej se na www.vwbroukv8.wz.cz dal jsem tam osmiválec...jo to byl povoz tak zatím
ale já jsem Fiaťák... jen jednou jsem ulítnul a udělal Brouka...podívej se na www.vwbroukv8.wz.cz dal jsem tam osmiválec...jo to byl povoz tak zatím
My mame doma tiez Fiat...hoci ,,len,, Punto ale pod kapotou ma 55 zbesilych koni takze Fiatky mam rad... ale rad by som raz v zivote postavil VW GI ci GII VR6 synchro(4x4) BiTurbo minule bolo na predaj GI s motorom Audi RS6...616koni 4x4 900kg
ale ten tvoj Brouk klobuk dole..ako to islo?napis my nieco o tom aute? kolkomal PS,kg,zrychlenie atd..a za kolko si to predal?
ale ten tvoj Brouk klobuk dole..ako to islo?napis my nieco o tom aute? kolkomal PS,kg,zrychlenie atd..a za kolko si to predal?