MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Ondraus
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych se i já "pochlubil" se svým puntem. Ještě je na něm ale samozřejmě spousta práce - jsem teprve na úplném začátku.
Takže tu jsou nějaké fotky:
Takže tu jsou nějaké fotky:
- Reklama
No je toho hafec. Ale mezi prvníma věcma příjde nový výfuk s nějakou větší koncovkou. Pak bych chtěl pořešit větší kola (16 - 195/40; nebo nějaký solidní 15). Čirou optiku Engel Eyes (předek i zadek s černým podkladem). Dále se rozhoduju co se spětným zrcátkama (buď nechat původní nebo sehnat sportovní a dát je do barvy auta, či stříknout do barvy původní). No a pak mě čeká interiér - hudba, budíky s otáčkoměrem, sedadla, ... Prostě je toho moc.Jenda01 píše:Vypadá to dobře, co plánuješ dál?
Teď zrovna dávám do náraznínků černý takohokov.
Takže už jenom najít na zahradě ropu a ve sklepě zlatý pruty.
Popořádku: Zadní je bastle - vrchní polovina je origo punto (řízlá těsně pod tou drážkou a spodek je spoiler od známýho.Katy píše:prej na uplnym zacatku... ftipalku,,.. ja bych rekla ze tak na čtvrtce cesty.... z ceho mas ten zadni naraznik ?
no ja bych doporucovala ted kola a podvozek... jak jinak ze.. uz jsem s tim trapna co
ale to je zaklad.ale taky to nejdrazsi...
Jinak co dál. Trapná s tím nejsi a začínat by se tak většinou mělo. Snížení se pochopitelně taky plánuje...
no tak koukam planu dosti.... ve finale to bude podobne jak moje
ale kombinace cerveno-cerna je proste hezka
Kola je trochu asi problem....v nasi rozteci,ale neboj se dat 4*100 a plovouci srouby. navic je vetsi vyber.
Mas nejake uz vyhlidnute ? nebo jaky typ kol se ti libi ?
Podvozek urcite 60/40... to je akorat na punto.
ale kombinace cerveno-cerna je proste hezka
Kola je trochu asi problem....v nasi rozteci,ale neboj se dat 4*100 a plovouci srouby. navic je vetsi vyber.
Mas nejake uz vyhlidnute ? nebo jaky typ kol se ti libi ?
Podvozek urcite 60/40... to je akorat na punto.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ta kombinace černo-červený je dobrá. Mě moc totiž stříbrná nebo chromová k červený nesedí. Chromu se chci u exteriéru vyvarovat jak jen to půjde (i když u tuningu to je těžký - chromovej plánuju jen lauf a kola). A ty kola - dávám sem pár fotek, který by mi na puntu nevadily. I když asi ve finále budou jiný. Třeba se někde najde dobrej kup. Znáte to.
No s tím mým rozumem bych to moc nepřeháněl K tvý otázce. Punto mám od března 2007 a je to zároveň moje první auto. A s tim tuningem to bylo zajímavý. Vždy (když jsem byl ještě bez auta) jsem říkal, že bych do toho prachy nesypal, že je to zbytečný. No a pak jsem se teda dostal k fiatu a pomalu to začínalo. Asi jako u každýho - samolepky, clonítka, oživování plastů, atd. Pak jsem začal jen tak po očku pokukovat po netu, jak že to takovej punťák může vypadat. No a pak už to jelo... Takže v tuningu ještě moc sběhlej nejsem, ale mám jasnou představu a vím co se mi líbí a vím, že vše chci dělat s rozmyslem a neplácat na auto tunu mračítek, křídel, sacích otvorů, ...
A že šlo pak vše dolu???Katy píše:taky jsem zacinala - clonitko,samolepky...
Jinak se chci zeptat. Dnes jsem se konečně dostal na ten tahokov. Koupil jsem si na něj tmel s tím, že to přichytím. Tak jsem si vše nařezal a navohejbal, že to teď přidělám. Ale chyba, ten tmel se mi zdá, že to nemůže přichytit. Co je nejlepší způsob, nebo jak jste to dělali vy???
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No dobré je dát zespod nárazníku "stavební" těsnící pěnu a pak ten tahokov přichytit šrouby a tadááá...
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Fiaťák