1.PUNTOKEMPING - Štoky- 10.-12.8.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Dohy klid...nevim, kde delas ty, ale proste nekde to nejde, kor jak se neco stane nebo ma pul podniku dovolenou...vaz priste slova...Dohy píše:hele a ty KOUMAKU co takhle RICT TEN MESIC DOPREDU SEFOVI ZE 10 TYHO ODJIZDIS ??????? TO TE NENAPADLO ? taky to tak delam a mam KLID! ach jo
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak me to mrzi, ze mi to nevyslo ani v tu sobotu, ale myslel jsem na Vas, kdyz jsme nahazovali servery...uz to vsecko bezi v pohode, takze pristi sraz, ktery planujete...v zari? Rijnu? Jedu, i kdyby mi mel sef ruce urezat...
Mazda2 1.3 TE '08
taky jsi nam mohl rict ze je to AGIP.... a taky jsi mohl prijetwercecko píše:Asi tu čerpačku /Milfor/ neznáte ale bude to dost divočina poskládat tam třeba 20 aut.. Ale snad se podaří, jinak asi tam budu hned na šestku a nevedu skupinu do kempu jestli je tak souhlas...
my tam byli v 18.05 ...ale nikde nikdo
Jinak teda trochu reference pro ty, kdo prohloupili a neprijeli (nebo nemohli)
V pátek v 18h sraz na Milforu se trochu nepoved...pac to je Agip a vsichni hledali Milfor..nakonec jsme se setkali ve Štokach na "LG " ... neee-sranda, bylo to na "ELGÉ" (nekteri to tam otaceli pres plnou )) ), odjezd do kempu a tudiz komplet sestava byla po 19h.
Pak jsme hledali recepci - pac byly dva kempy nad sebou hned... nakonec uspesne ubytovano, rozestaveny stany, no a rozpaleny grily.
Jedine co nejen me zamrzelo, ze se utvorily tri skupinky lidi ... ale nastesti se to furt michalo. Byla sranda velika.... v muzice se vystridali ctyri auta (a tudiz skoro ctyri baterky) ,vypilo se spoustu piva a dalsiho ruzneho druhu chlastu... kdyz nebyli Z.L.í s nama tak Slivovici je zastoupil Lucky-gogo, snedlo se masa (nejaky ten Mega Big Mac k tomu ) a vykricelo hlasivek (spise vysmalo)
Ke spanku jsme se vetsina odebrali ku treti hodine... ale nekteri jedinci se rozhodli stavet ALTAN i kdyz prd drzeli stabilitu sami...a jeste spatne dali tycky
V sobotu rano jsme se nejak poskladali tak o pul jedenacte, nekteri meli hlad....a tak se jelo do Jihlavy na jidlo - alá spanilka (trochu zavodnicka). No na to ze jsme se v jihlave potrhali ve stredu mesta a nekteri ji 2xobjeli aby se dostali k ostatnim do Tesca se podarilo ale najedli jsme se az u "Milforu" v hotylku. Potom zpet do kempu, kde nas potkal dest....a drzel se dobrou hodinu mozna i dele.. nekteri ale pak z kempu odjeli (tak pulka?) a zbytek vybalil zasoby, vmackli jsme se pod altan (ktery i predtim slouzil jako velky klubovy destnik:) ) a zacala v podstate After party (pac vse dochazelo i energie nekterych) ))) Ultra lovil ve dve rano posledni flasku vina z "nadrze" ) a jinak jsme se ucili treba navzajem "čecho - moravsky", pak se pustil romsky song "ne Zaneta zapoj mi te kabel...." - nekteri znaji, no akorat ze jsme si po puli songu uvedomili ze v pokojich spi cigáni ,tak jsme to ztlumili Odpadli jsme opet po treti hod s jeste vic vyrechtany hlasivkama.
V nedeli rano pak bylo krasne slunecno, nez jsme odjela tak probehla lekce anglictiny v podani Sarky (od martyho pritelkyne) a čajů Pickwick Pry priste muzem delat sraz uz v Anglii.... ))
Proste a jednoduse zhrnuto - luxusni Puntokemping, hezkej uzavrenej i kdzy malej placek, vylepsili to jeste socialky zarizeni a ani lidi se nejak nestezovali, ubytovani a vse v pohode, vylet taky a lidi - no tak to no comment pac proste Puntari jsou tříííídy
Doufam ze se Vsem aspon trosku libilo a uz se tesim do Rozkose 6.10. na PUNTO ROZLUCKOVOU PARTY !
a ted hrrr na hlasky, vzpominky, dalsi zazitky co sjsem zapomnela nebo mi unikly atd...
A TAKY FOTAAA...... jsem se nejak nedopatrala jestli fotil nekdo v patek vecer, zatim vim ze ne
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Začátečník
Štoky
...jsem rád, že jsem vás alespoň na chviličku poznal, skvělá parta, na další už si šetřím volno.. Miki
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
2 katy: myslim ze v tych izbach vedla boli nemecky cigani... tak ste mohli kludne beekat dalej
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
jj, to bylo luxusniii... sla bych do toho co nejdriv zas... ale to uz bych se asi mohla z domu rovnou stehovat.marty3d píše:Gratuluju nám k vydařenýmu srazu. Škoda jen že nebylo trochu lepší počasí. Takovýhle dávky srandy sem si dlouho nedopřál. Už se těšíme na příště.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz