Katy píše:hmmm..jaka nahoda taky byl na tom Musove...
ze by nekde od vas ? ja ho taky u auta nikdy nechytla..
Těch náhod je nějak moc
V Ústí bydlí přítelkyně, byli sme tam teď na víkend - nejdřív sem tomu nevěřil, že to je to auto, ale podle SPZ je. Jak je ten svět malý
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
nepratri to sem ... ale ... LUDIA v CZ ... kto vam prideluje taketo SPZ???
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :( ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
za toto by mali trestat... puntik...a pracovat...ved aj ten kto zamestnava deti je skoro zlocinec... s puntom nieco podobne...
new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :( ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk
snad nie nieco podobne ako ten oj.b sa mi zda ze sa to volalo autoreklama... ja by som si nieco dal, ale len od niekoho znameho, a hlavne nieco k veci, nejake nahr. diely a pod. ak by mi to prispievalo na benzin... zapredam svoju dusu pre prachy vsetko
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
MARTY S FELDOU .. ma male foto jak nekam jede v aute... v Autospor&Tuning casopise - reportaz z Hradce Tuning Party
ja jsem tam taky, ale jen kousek auta a hlavy a schovana za Ilcou s coupeckem
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz