tak sem to ROZEBRAL TEN KARBEC.... co tam mam pod nim je nejaka tvrzena kostka ... a vsude tam dole to bylo mokry od benzinu mel sem strach aby to nechytlo tak sem to rozebral ocihnul a slozil a vic dotahl zatim je klid
Měls udělat nový těsnění tělesa vstřikovače a pod tou distanční "kostkou", dotahovat to nějak výrazně nění dobrý.
Já měl podobný problém na karbci na Unu 60, a přisávalo to falešný vzduch. U karbce se dalo vyzkoušet jestli podsává potíraním spoje benzínem (zvyšovaly se otáčky), ale u jednobodky nevím, nevím.
nevim co mas na mysli ja chtel ... shanel jsem nejaka tesneni ,... a nic .. nikde ono to prosakovalo .. bylo to pomerne volny ...divny no, pod tou kostkou ani ZADNY TESNENI NEBYLO nebylo tam nic
koupíš papír na těsnění a stříháš a stříhaš , já měl obě, to spodní se dalo koupit a to horní se tuším dávalo k opravný sadě karbce, ale vyrobit by šlo.
k tý Foobii : http://www.autodisky.cz/ (ale zrovna jim to nejede), to co se opravuje je dost neskutečné
ja sem nad tim taky premyslel ale kdyz ani oni pod to nic nedali,dotahl jsem to a zatim je sucho ale jak mile zacne prosakovat budu muset to nak udelat no : (
vcera sem LAKOVAL kapotu ... pac nejaky DEBIL mi ji vzal celou sroubovakem ale komplet ( JEN KAPOTU ) tak sem koupil plnic barvu (1500) kč cca a hodil do laku za 3 dny to jeste zbrousim a vezu pro lesk bezbarvacem snad se to povede.. a pak hodim vysledek sem TOHO CO TO UDELAL VEMU A POVESIM ZA TO CO MA MEZI NOHAMA mit tam tu metlu bo tak tak ho zabim na fleku
Koukam ze lidi jsou stejny vsude, at jses z Klasterce nebo z Decina, me obtahli kapotu taky... takze vim jak se citis... je to na nic no, aby to clovek hlidal 24h denne
Mne predvčerom tiež nejaký magor ošúchal pravú stranu a poriadne... ja už sa nad tým ani nepozastavujem a som rozhodnutý, že auto sa nikdy lakovať nebude, lebo keby sa mi to stalo na novom laku, tak by ma asj jeblo...
ty voe.. musi bolet )) jasny no ja chci ten lak a ted kdyz to vidim ... MARTYMU ukradli blinkry... me vzali kapotu (( fakt to nasere.. a kord kdyz se mi lak na kapote nepovedl
2dohy: tak to je nejaka tezka zavist.
hele , ta vase vesnice neni moc velka ne ? bych tam udelala nejak poradek...nebo nenapadne pres nekoho zjistili kdo to muze byt... a s nim si to pak vyridila.
2sob: brrrr..
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz