Nene, Nasedlovice...Hannibal píše:Nebyla to náhodou trať Ecce Homo, že ne? To bych tě stíhal, že nám jezdíš v revíru:))lacin píše:Heeeeeh!!!! Bohuzel jsem jel na 165/70 R13, takze to bylo jak na sanich... Sem nemel obuty patnactky. Ale vono to nevypada vubec akcne, v realu to bylo lepsi... Ale jeste to mam ve fotaku a musim to trosku prostrihnout a dat do jinyho formatu, pac v AVIcku to zabira 50 mega...Sob píše:a kdy ho das sem???
DISKUZE - Punto 55S 1.1 kolik z nej mackate?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Hustokrutost
- Reklama
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=53797Sob píše:a kde???na netu???
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jo uznávám,že práce je to skvělá,všechno mu vyšlowercecko píše:Na TF se to řeší už měsíc, a ani HGT by to takhle nezajelo
"Nejlepší" je to Fáčko, z toho sem fakt šel pod stůl.. A jinak je to šílenství, ale bylo to plynulý, nepředjíždel úplně naslepo, vynikající brzdy, a k ohrožení nikoho nedošlo.. Úplně bych to neodsuzoval
ale dost mi běhá mráz po zádech,když vidím ty civilní auta kolem,co vůbec nic netuší,já v jednom tom autě,co jsou kolem něj,vidím tátu,který najezdí týdně 4000 km po ČR a nechci ani myslet na to co by bylo,kdyby to nějakýmu tomuhle maHýrkovi nevyšlo..
jak porad ?Majstertrpaslik píše:A taky to jedes na 4 porat ?Katy píše:tak ja mojeho milacka se snazim moc nehonit....on pak aj docela smrdi kdyz ho trapim...
ale max jsem dala na 15" ve dvou lidech trochu z kopce 170, ted na tech 16" dam sama v pohode 150. Jinak jsem vylozene maximalku na tech 16" nezkousela jeste... potrebuju aby mi auto neumrelo
Drive jsem to "tahala" a petku radila uz v 80 pac me poucoval deda, ktery to auto mel prede mnou....ale obcas jsem ho vytahla i vejs...
ale ted co jezdim s "vr6" pritele obcas....a ta taha jak sfine, tak jsem se naucila petku radit az po 100 a i skrz ty vetsi kola to tomu prospiva.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
tohle posloucham uz tri roky.... vzdy se najde nejakej kreten kterej machruje se silnym motorem... (navic nekteri nemame auto na zavodeni ani na vozeni plneho kufra a auta ,coz jsi asi nejak nepotrehl) ale frajere: kazdej dela jak umi, ja mam treba litrovku proto, ze jsem si nekoupila radsi zadnyho zmrda z bazaru i kdyz se silnejsim motorem a musela bych do nej treba sypat....n8w píše:jak to tady tak ctu, tak vy se tunite @nekteri i hezky@ auta kery stezi jedou 160???hmm docela vostry...
jinak moje 190 s nalozenym kufrem, a 185 ve dvou s docela nalozenym kufrem...
nechci tady do vas kerovat:)) ale vzdycky sem byl nazoru ze kdyz je auto nejak upraveny tak by to melo i jet..jinak je to spis k smichu
radsi si proto i ten vysavac upravim k obrazu svemu a hlavne ze to jede.
Kdyz vidim co ted ma pritel za problemy s vr6 2.9 motorem tak jsem STASTNA ze mam jen "blbou litrovku" ktera me vzdy doveze kam potrebuji
a tuning je o motoru - to ano, ale to uz je taky otazka spise pro sprintery ! na soutezi krasy pocet koni nerozhoduje
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
JJ, NA ROVINCE TO UMI ROZESMAZIT KAZDEJ TROUBA... me strasne bavi, kdyz v zatackach dostavam seriovy auta (-podvozky)lacin píše:A pak si jeste zkuste treba na dalnici podle kilometrovniku spocitat, kolik jedete realne... Ja sem se svou 1,1 taky jel kolem 185ti. Ale kdyz spocitas realnou rychlost, tak ti vyjdou zajimavy cisla... A ja nepreferuju rychlost na rovinkach, ale v zatackach. Tam se ukaze kvalita auta a ridice...
ted jsem si to naaaaramne uzila v Buchlovskych kopcich (tam i zpet), stale jsem to slapala lehce kilem.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:tohle posloucham uz tri roky.... vzdy se najde nejakej kreten kterej machruje se silnym motorem... (navic nekteri nemame auto na zavodeni ani na vozeni plneho kufra a auta ,coz jsi asi nejak nepotrehl) ale frajere: kazdej dela jak umi, ja mam treba litrovku proto, ze jsem si nekoupila radsi zadnyho zmrda z bazaru i kdyz se silnejsim motorem a musela bych do nej treba sypat....n8w píše:jak to tady tak ctu, tak vy se tunite @nekteri i hezky@ auta kery stezi jedou 160???hmm docela vostry...
jinak moje 190 s nalozenym kufrem, a 185 ve dvou s docela nalozenym kufrem...
nechci tady do vas kerovat:)) ale vzdycky sem byl nazoru ze kdyz je auto nejak upraveny tak by to melo i jet..jinak je to spis k smichu
radsi si proto i ten vysavac upravim k obrazu svemu a hlavne ze to jede.
Kdyz vidim co ted ma pritel za problemy s vr6 2.9 motorem tak jsem STASTNA ze mam jen "blbou litrovku" ktera me vzdy doveze kam potrebuji
a tuning je o motoru - to ano, ale to uz je taky otazka spise pro sprintery ! na soutezi krasy pocet koni nerozhoduje
Přesně tak, Katy, zcela souhlasím...ale nerozohňuj se tak, mám z tebe strach
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX