DISKUZE - Punto 55S 1.1 kolik z nej mackate?

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
n8w
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n8w »

jak to tady tak ctu, tak vy se tunite @nekteri i hezky@ auta kery stezi jedou 160???hmm :) docela vostry... :roll:

jinak moje 190 s nalozenym kufrem, a 185 ve dvou s docela nalozenym kufrem...

nechci tady do vas kerovat:)) ale vzdycky sem byl nazoru ze kdyz je auto nejak upraveny tak by to melo i jet..jinak je to spis k smichu
| brava 1.6 100SX | K&N | Advan racing RG II limted series |

Obrázek

galerie
Reklama

Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Vono hlavně de o to že lidi co si koupí 1,2 tak nechtěj lítat 200,spokojí se 130-140 po dálnici a jedou si pohodovku.Aspoň s tímhle sem si kupoval já punto,protože vim že kdybych si koupil něco co jede tak se někde zabiju
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
n8w
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n8w »

Vencapunto píše:Vono hlavně de o to že lidi co si koupí 1,2 tak nechtěj lítat 200,spokojí se 130-140 po dálnici a jedou si pohodovku.Aspoň s tímhle sem si kupoval já punto,protože vim že kdybych si koupil něco co jede tak se někde zabiju
tak to mas blby no:)))...a v mym pripade, punto 1,2 pro me znamena mala spotreba a ta rychlost je taky ok, samozrejme kdyz do rovnice zapocitas spotrebu:)))) jinak pro me optimalni by bylo tak max250 a byl bych uplne spokojenej...ale je to dany faktem ze hodne jezdim pres nemecko a tech konstantnich 180 je malo
| brava 1.6 100SX | K&N | Advan racing RG II limted series |

Obrázek

galerie
Hannibal
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Hannibal »

n8w píše:jak to tady tak ctu, tak vy se tunite @nekteri i hezky@ auta kery stezi jedou 160???hmm :) docela vostry... :roll:

jinak moje 190 s nalozenym kufrem, a 185 ve dvou s docela nalozenym kufrem...

nechci tady do vas kerovat:)) ale vzdycky sem byl nazoru ze kdyz je auto nejak upraveny tak by to melo i jet..jinak je to spis k smichu
To je jeden ze základních sporů tuning vs.styling...můj případ je takovej, že na výběru auta jsem se nepodílel,rodiče koupili 1.1, s tím, abych se naučil řídit.(Pozor, NEDALI mi ho, abych nebyl nazván rozmazleným frackem). A protože jsem se do Puntíka zamiloval, chci ho mít hezkýho. Je mi jasný, že s jedna-jedničkou motorem toho moc nenavymýšlím, tak proč Punťu neodlišit aspoň zvenku?Ale neberu ti tvůj názor, spousta lidí tvrdí, že styling musí přijít až po tuningu motoru...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI

EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

n8w píše:
Vencapunto píše:Vono hlavně de o to že lidi co si koupí 1,2 tak nechtěj lítat 200,spokojí se 130-140 po dálnici a jedou si pohodovku.Aspoň s tímhle sem si kupoval já punto,protože vim že kdybych si koupil něco co jede tak se někde zabiju
tak to mas blby no:)))...a v mym pripade, punto 1,2 pro me znamena mala spotreba a ta rychlost je taky ok, samozrejme kdyz do rovnice zapocitas spotrebu:)))) jinak pro me optimalni by bylo tak max250 a byl bych uplne spokojenej...ale je to dany faktem ze hodne jezdim pres nemecko a tech konstantnich 180 je malo
Takovejch jsou plny hřbitovy.Me to staci taky a myslim že bych z nej 180 dostal,ale PROČ????
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

A pak si jeste zkuste treba na dalnici podle kilometrovniku spocitat, kolik jedete realne... :-D Ja sem se svou 1,1 taky jel kolem 185ti. Ale kdyz spocitas realnou rychlost, tak ti vyjdou zajimavy cisla... :-D A ja nepreferuju rychlost na rovinkach, ale v zatackach. Tam se ukaze kvalita auta a ridice... ;-)
Hustokrutost
Majstertrpaslik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majstertrpaslik »

lacin píše:A pak si jeste zkuste treba na dalnici podle kilometrovniku spocitat, kolik jedete realne... :-D Ja sem se svou 1,1 taky jel kolem 185ti. Ale kdyz spocitas realnou rychlost, tak ti vyjdou zajimavy cisla... :-D A ja nepreferuju rychlost na rovinkach, ale v zatackach. Tam se ukaze kvalita auta a ridice... ;-)
JJ tak to je, ale tam už je to "vo" hubu, přecijen na rovinkách to mas bezbecnejsi
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Majstertrpaslik píše:
lacin píše:A pak si jeste zkuste treba na dalnici podle kilometrovniku spocitat, kolik jedete realne... :-D Ja sem se svou 1,1 taky jel kolem 185ti. Ale kdyz spocitas realnou rychlost, tak ti vyjdou zajimavy cisla... :-D A ja nepreferuju rychlost na rovinkach, ale v zatackach. Tam se ukaze kvalita auta a ridice... ;-)
JJ tak to je, ale tam už je to "vo" hubu, přecijen na rovinkách to mas bezbecnejsi
Ale tak Punto ma podvozek dobrej a na rovinkach neni takova sranda... ;-) Ted jsem si natacel videjko, jak jsem jel po silnici, kde se jezdi zavody do vrchu... :-D
Hustokrutost
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

a kdy ho das sem???
Majstertrpaslik
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majstertrpaslik »

lacin píše:
Majstertrpaslik píše:
Ale tak Punto ma podvozek dobrej a na rovinkach neni takova sranda... ;-) Ted jsem si natacel videjko, jak jsem jel po silnici, kde se jezdi zavody do vrchu... :-D

Tak,že už tady neni... sup sem s nim
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

lacin píše:
Majstertrpaslik píše:
To je pravda punto ma tvrdší podvozek tad docela sedi ,na lehky auto
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Sob píše:a kdy ho das sem???
:-D :-D :-D Heeeeeh!!!! :-D Bohuzel jsem jel na 165/70 R13, takze to bylo jak na sanich... :-D Sem nemel obuty patnactky. Ale vono to nevypada vubec akcne, v realu to bylo lepsi... :-D Ale jeste to mam ve fotaku a musim to trosku prostrihnout a dat do jinyho formatu, pac v AVIcku to zabira 50 mega... ;-)
Hustokrutost
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

já jsem dneska na dálnici vytáhla skoro 150 :shock: no úplně mě překvapil.myslela jsem,že už to zapoměl :lol:
Hannibal
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Hannibal »

lacin píše:
Sob píše:a kdy ho das sem???
:-D :-D :-D Heeeeeh!!!! :-D Bohuzel jsem jel na 165/70 R13, takze to bylo jak na sanich... :-D Sem nemel obuty patnactky. Ale vono to nevypada vubec akcne, v realu to bylo lepsi... :-D Ale jeste to mam ve fotaku a musim to trosku prostrihnout a dat do jinyho formatu, pac v AVIcku to zabira 50 mega... ;-)
Nebyla to náhodou trať Ecce Homo, že ne? To bych tě stíhal, že nám jezdíš v revíru:))
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI

EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Sob
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

A ted se přiznejte ,kdo jste poslali na net video Praha-české Budějovice.Zrovna to bylo v Tel.novinach.To musel bejt punta... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“