Evoluce REMIXova Brava...
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Prostě to jsou světla z mařky po faceliftu Sice vypadají na oko pěkně, ale svítí ještě hůře jako naše paraboly Ale kdyby byly za gut price, jdu do nich taky, jsou přeci jen pěkné.dejvi píše:vypadaj jinak než na Bravo co?Marea a rok nevíš
Jen je pak třeba upravit přívod k parkovačkám, jsou více v rohu.
Komár
jednadvašestnáctvé
http://www.fiatbravaklub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
jednadvašestnáctvé
http://www.fiatbravaklub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak světla nejsou z mařky po faceliftu ale z mařky s lepší výbavou. Jedná se o ELX a HLX. Výbavy SX mají obyč paraboly, nemají lakované kliky a ještě nějaké drobnosti...Komár píše:Prostě to jsou světla z mařky po faceliftu Sice vypadají na oko pěkně, ale svítí ještě hůře jako naše paraboly Ale kdyby byly za gut price, jdu do nich taky, jsou přeci jen pěkné.dejvi píše:vypadaj jinak než na Bravo co?Marea a rok nevíš
Jen je pak třeba upravit přívod k parkovačkám, jsou více v rohu.
Jinak přívod k parkovačkám se upravovat musí. Mají totiž extra přívod...
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
<b>www.fiatbravoklub.com</b>
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
Vím to přesně, sám je totiž mám...hepa píše:jojo..přesně tak.. aprej i parkovačky v blinkru myslím... ale pasují... na bravo, brava.
nevíte někdo jak je to s nárazníkem z marey ? na bravu ? (předním)
jinak Remix : jak de ta felicie ? to bravo si měl hezky
Nárazník z mařeny si tam dát můžeš, ale nebude ti pořádně sedět. Musel bys vzít i blatníky...
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
Obecně svítí míň. Ale když koupíš nové origo VALEO a to se docela prohneš, tak budou svítit logicky líp jak ty staré vysvícené paraboly co tam máš nyní. Ale porovnání nové paraboly vs. nové čočky vyjde lépe pro paraboly...hepa píše:jojo.. a jak to svítí s porovnáním s bravou ? sem slyšel ž eprej míň než brava...
jako vzhledově sou nádherny. ale nevím no.. mě se ted dost líbí to když se jen ten plast v seriový bravě nastříká do barvy auta
Jinak já tam mám xenony, takže mi to svítí dobře
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem tu nebyl, koukám že vedete diskuzi o světlech.. musím uznat, že ty čočky svítí méně jak paraboly, teď už bych to řešil jedině napasováním xenonů.
jinak tohle je felda kterou jsem tak nějak udělal ale je na prodej, už chci komfort, bude a4 avant.
jinak své bravo jsem prodal známému, kterému stále krásně šlape
jinak tohle je felda kterou jsem tak nějak udělal ale je na prodej, už chci komfort, bude a4 avant.
jinak své bravo jsem prodal známému, kterému stále krásně šlape
Re: Evoluce REMIXova Brava...
jj ty svetla sou dobry...vypada to pekne, decentka,zadnej cirkus:)