hele uz mi pripada ze se opakuju,ale furt by me zajimalo kde kupujete veci, treba filtry a ty hadice,radsi bych normos nez eshop..tzn OBCHOD V PRAZE NEBO OKOLI(cca10km od PRAHY), KDE????
| brava 1.6 100SX | K&N | Advan racing RG II limted series |
n8w píše:hele uz mi pripada ze se opakuju,ale furt by me zajimalo kde kupujete veci, treba filtry a ty hadice,radsi bych normos nez eshop..tzn OBCHOD V PRAZE NEBO OKOLI(cca10km od PRAHY), KDE????
Zkus kterejkoli tuningovej obchod, filtry patří k základnímu sortimentu...ale kde přesně v Praze jsou, ti jako Moravák fakt neřeknu
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
tak neska sem se zastavil na vrakovisti ve vojkove, asi to vsichni znate ale maj tam docela dost veci http://autodily.vojkov.cz/fiat.html , hlavne sem tam koupil to sani z palia na moje punto... nekde sem tady cetl ze nekdo z vas to pouzil na predelani filtru...docela by me zajimalo jaky potize by se mohli vyskytnout pri predelavani...abych byl predbezne pripravenej:), ted uz resim jen trubky...maj tam hafo tech gumovejch...slo by to pouzit?
Hannibal píše:Nevypadá to vůbec špatně, ale být tebou, tak si vyřeším ještě odstínění od motoru, takhle ti tam jde spousta teplýho vzduchu od motoru...
To je pravda,když tam pujde teply vzduch bude to mooooc liny
no ta trubka je tepluodolna...a fouka tam studenej vzduch z venku kerej to ochlazuje..ted je otazka jestli je to ochlazovani dostatecny pro prebiti tepla od motoru...no ale mate pravdu ze to musim nejak doresit...,ale liny mi to faakt nepripada...naopak,sem moc spokojenej...