MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje :-) - Jenda
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
2punto... to jsme si taky myslely !
neco malo pravdy na tom je - hlavne u seriovych tlumicu tam jsou proto...... ale sport.podvozek je staven tak aby to vse unesl a tady jsou dorazy na to kdyz ti sedne auto na kola...
zjistovala jsem si to u vice lidi... vcetne kluku co delaj tuningovy kary, nebo i clen Trino dorazy nema a v pohode... taky je chci sundat a otestovat.
no ale muze se stat ze pri mega velke dire se to prorazi...ale se sport.podvozkem je obecne lepsi se diram a kanalum vyhybat pac se vse ku*wi a vubec je to neprijemny ty drcoty
neco malo pravdy na tom je - hlavne u seriovych tlumicu tam jsou proto...... ale sport.podvozek je staven tak aby to vse unesl a tady jsou dorazy na to kdyz ti sedne auto na kola...
zjistovala jsem si to u vice lidi... vcetne kluku co delaj tuningovy kary, nebo i clen Trino dorazy nema a v pohode... taky je chci sundat a otestovat.
no ale muze se stat ze pri mega velke dire se to prorazi...ale se sport.podvozkem je obecne lepsi se diram a kanalum vyhybat pac se vse ku*wi a vubec je to neprijemny ty drcoty
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a mas uz neco vybrane ?Jenda01 píše:Já pomalu není vata teď jsem namontoval xenony, a upravuju přední nárazník. Jinak šetřím na nová kola.Katy píše:barca je mensi auticko, tam muzou vypada dobreJenda01 píše:Nazdárek, mě se líbí Dezent V Dark. Táta je má na barče a vypadaj moc good.
a jak ty pokracuje s autem Jendo?
taky 17" nebo 16" o jednech libovkach bych vedela.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak to hej 15" je tak akurát 16"-je už dosť a 17"je fakt extrém a jazdiť s 17"kolama bych nechtel na našich cestách slalom pomedzi kanále a výmole ale držím palce a určite hod foto ako si to tam dostalmajki píše:17" smarja lidi...uprimne, pokud z toho nedelate showcar, tak opravdu tento pristup nechapu
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
to nemuzete srovnavat s MK1. to je krapet jine, mensi auticko mi tak pripadnemajco píše:Tak to hej 15" je tak akurát 16"-je už dosť a 17"je fakt extrém a jazdiť s 17"kolama bych nechtel na našich cestách slalom pomedzi kanále a výmole ale držím palce a určite hod foto ako si to tam dostalmajki píše:17" smarja lidi...uprimne, pokud z toho nedelate showcar, tak opravdu tento pristup nechapu
na to bych 17" taky nedala, ale na mk2 s radosti
Jendo, promin ono je to roztec 5*100.
jinak jsou to tyhle s vetsim a krasne lestenym limcem:
RH ZW1, ale tvoje vybrane jsou taky pekne dost
ilustracni foto
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz