Zajedu, nafotím, sdělím dojmy, objednám...Katy píše:znas to tam nejak ? jaky je tam povrch,prijezd, jak vypada ten kemp... ?wercecko píše:2. term, jasně že Štoky..
muzes tam zajet kdyztak udelat fota ?
1.PUNTOKEMPING - Štoky- 10.-12.8.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Oba termíny mám volné takže se přizpůsobím. Jinak taky vím o dobrém autokempu u Holic (15km od H Králové) je tam možnost ubytování v sudech( pro dvě osoby), nebo chatky(3-5os). Jezdím tam každý rok-pohoda. http://www.camp-hluboky.cz/cz/index.html
v pohode, i s GT ckama jsme jeli do jednoho kempu na "slepo" a v pohode. stejne nejde hlavne o ten kemp, ale o nas a bysme jsme to meli vsichni nejak stejne daleko.Kaufik píše:kam nás to ženš když ani nevíš jak ten kemp vypadáKaty píše:znas to tam nejak ? jaky je tam povrch,prijezd, jak vypada ten kemp... ?wercecko píše:2. term, jasně že Štoky..
muzes tam zajet kdyztak udelat fota ?
Já bohužel zatím, NEVÍM neboť mám mít auto v lakovně bud vsrpu nebo v září.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ja vim taky o jednom , Lazne Bohdanec - nove otevren....ale jelikoz jsme u Hradce se srazovali uz 2x po sobe tak to chce trochu zmenu.. a taky nekterym blize.Lucky Gogo píše:Oba termíny mám volné takže se přizpůsobím. Jinak taky vím o dobrém autokempu u Holic (15km od H Králové) je tam možnost ubytování v sudech( pro dvě osoby), nebo chatky(3-5os). Jezdím tam každý rok-pohoda. http://www.camp-hluboky.cz/cz/index.html
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ahoj vsichni tak asi bych se uz mohl taky vyjadrit k tomu srazu termin my je jedno a kde taky ale jestli prijedu zatim slibit nemuzu dnes me totiz dvakrat zazlobilo punto po zahrati motoru a ujeti cca 5 km a zasteveni chcipnuti jsem auto nemohl nastartovat a kdyz nastartoval tak to vypadalo jako kdyz jde jeden valec a nebo kdyz to nema benzin a tak jsem musel pockat az bude motor studenej a najednou nebyl zadny problem auto naskocilo hned na prvni otoceni tak ze premyslim kde je chyba. kdyby jste nahodou nekdo vedel nebo stim mel zkusenost budu rad za radu.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
aaddaall píše:ahoj vsichni tak asi bych se uz mohl taky vyjadrit k tomu srazu termin my je jedno a kde taky ale jestli prijedu zatim slibit nemuzu dnes me totiz dvakrat zazlobilo punto po zahrati motoru a ujeti cca 5 km a zasteveni chcipnuti jsem auto nemohl nastartovat a kdyz nastartoval tak to vypadalo jako kdyz jde jeden valec a nebo kdyz to nema benzin a tak jsem musel pockat az bude motor studenej a najednou nebyl zadny problem auto naskocilo hned na prvni otoceni tak ze premyslim kde je chyba. kdyby jste nahodou nekdo vedel nebo stim mel zkusenost budu rad za radu.
... uz se to tu nekde resilo a vyresilo ... zkus poradne prohlidnout starsi temata...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak v sobotu než sem jel za princeznou sem v rychlosti vnikl do Autokempingu Vysočina, Štoky a udělal pár fotek. Kemp je cca 500 m od silnice Hradec - Jihlava, tedy cesta celkem pěkná, z této se odbočí přímo do Štok, a hned do leva je kemp. Do kopce kolem hospy a pak doprava do areálu kempu. Na konci je parkoviště, nad parkovištěm recepce, chatky pro ubytování jsou asi ty červené budovy, páč nic podobnýho chatkám sem nenašel. A nikdo z personálu tam nebyl. Vlastně vůbec nikdo tam nebyl Jo a sportoviště sem taky zahlíd někdy myslím.
Příjezd od hlavní: Vjezd do kempu: Parkovistě:
Bufet: Chatky ?:
Příjezd od hlavní: Vjezd do kempu: Parkovistě:
Bufet: Chatky ?:
2werecko: dikyyy moc za fota.
vypada to dobre...
to parkoviste je jediny takovy velky plac ? no pro nas by stacil...zn.ideal.
Ty chatky se mi zdaj taky v pohode..... cesta taky.
Pry se tam da i nekde koupat ?
Da se tam parkovat jeste i jinde nez na tom parovisti.. ? hodnotil bys ten kemp jako vetsi nebo mensi ???
vypada to dobre...
to parkoviste je jediny takovy velky plac ? no pro nas by stacil...zn.ideal.
Ty chatky se mi zdaj taky v pohode..... cesta taky.
Pry se tam da i nekde koupat ?
Da se tam parkovat jeste i jinde nez na tom parovisti.. ? hodnotil bys ten kemp jako vetsi nebo mensi ???
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz