Za deště a vnoci stojej zaprd všechny světla . A je jedno kolik stály a jakou maj barvuonc píše:... sorry, ze to tema vytahuju z propadliste dejin, ale zajima me, jak je to
s tema vsema cool-blue-silver zarovkama za mokra a deste???
... jaky mate skusenosti pri jizde s tema superlightama za sera a v noci pri desti???
DISKUZE -Autožárovky:typy,obyč,s imitaci xenonu; Zadní...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
- Reklama
... jde me o to, jestli to ma vyznam kupovat ty superlighty nebo jestli to je
jen na "okrasu"...
... protoze vyhodit cca 500-1000kc za to aby to svitilo jen na okrasu se mi nechce...
jen na "okrasu"...
... protoze vyhodit cca 500-1000kc za to aby to svitilo jen na okrasu se mi nechce...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Sem nepsal že to nesvítí víc, pořádně si to přečti!!! Jen ten efekt neodpovídá vynaloženejm prostředkům.
Osobně tam mám žárovky Osram Silver Star který maj mít větší svítivost o polovinu, ale kromě bělejšího světla nepozoruju rozdíl. A na mokrej silnici (jak zněla původní otázka) už vůbec ne!
Osobně tam mám žárovky Osram Silver Star který maj mít větší svítivost o polovinu, ale kromě bělejšího světla nepozoruju rozdíl. A na mokrej silnici (jak zněla původní otázka) už vůbec ne!
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
... se tady nehadejte ...
... kazdy ma svuj nazor a vo to de ...
... jen jeste takova otazka: Jake mate zkusenosti se
zivotnosti techto extralightu? Myslim tim - jak dlouho vam vydrzeli?
... kazdy ma svuj nazor a vo to de ...
... jen jeste takova otazka: Jake mate zkusenosti se
zivotnosti techto extralightu? Myslim tim - jak dlouho vam vydrzeli?
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja mel Grand PriX super white H.I.D. (ted je maji i v makru) z Cartec brno a vydrzely asi pul roku nez jedna praskla,borci rikali ze to sviti huste,ale ja sem jezdil mimo obec 80km/h bo sem prd videl,ale za to mohly i mozna spatne sestelovane svetla,pak sem koupil osram bilux s vyssi svitivosti za 170,- ks H4 a cosik lepsi,ted mam 2x H1 a chystam se na nejake imitace,jelikoz no money
opat som ozivil toto vlakno
Po jednej rannej ceste po meste o 5:30 pri dazdi a hmle a potom co som zbadal chodca na prechode na stredovej ciare v posl. 10 metroch som dospel k presvedceniu, ze mi treba lepsie stretavacky alebo dobreho pravnika.
Mam tie cockovite stretavacky a hmlovky + dialkove s parabolou. Tie zvysne svetla neriesim, lebo skoro vzdy svietia spolu so stretavackami.
Zatial mi najlepsie vychadzaju H7 Osram Allseason- asi preto ze dobre svetla sa ocenia pri zhorsenych podmienkach /takisto ako zimne gumy- na suchom asfalte su dobre vsetky, na snehu a lade to uz je horsie/.
Tieto maju zvysenu svietivost o 30% a teple zlte svetlo, kt. je dobre pri snezeni, dazdi a hmle.
Aky je vas nazor?
Nema zvysena svietivost/mozno aj tepelne zatazenie/ vplyv na zivotnost cociek?
Po jednej rannej ceste po meste o 5:30 pri dazdi a hmle a potom co som zbadal chodca na prechode na stredovej ciare v posl. 10 metroch som dospel k presvedceniu, ze mi treba lepsie stretavacky alebo dobreho pravnika.
Mam tie cockovite stretavacky a hmlovky + dialkove s parabolou. Tie zvysne svetla neriesim, lebo skoro vzdy svietia spolu so stretavackami.
Zatial mi najlepsie vychadzaju H7 Osram Allseason- asi preto ze dobre svetla sa ocenia pri zhorsenych podmienkach /takisto ako zimne gumy- na suchom asfalte su dobre vsetky, na snehu a lade to uz je horsie/.
Tieto maju zvysenu svietivost o 30% a teple zlte svetlo, kt. je dobre pri snezeni, dazdi a hmle.
Aky je vas nazor?
Nema zvysena svietivost/mozno aj tepelne zatazenie/ vplyv na zivotnost cociek?
Fiat punto II 1.2 8V ELX 2001
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vlado: Neviem ako Allseasons, ale kazdy si chvali Silverstary, tie maju o 20 metrov dlhsie svetlo (pise sa na stranke vyrobcu). Ja som mal v Punte nejake "modre" svetla, v noci svietili super, za dazda to bolo horsie. Potom mi jedna odisla a nechal som tam klasiku Narva H7, dal som si nastavit presne svetla a je to lepsie.. v dazdi je to ale jedno, odraza sa to vsetko prec a vidiet malo. O sosovku by som sa nebal vobec, ta toho vydrzi vela.
Katy: Xenony niesu ziadny problem do MK2, praveze kvoli sosovke je to este lepsie ako pri MK1. Mozno coskoro nazorne ukazem
Katy: Xenony niesu ziadny problem do MK2, praveze kvoli sosovke je to este lepsie ako pri MK1. Mozno coskoro nazorne ukazem
Punto MK2 1.2 8V ELX
ja xcem preto Allseason lebo maju zltu /teplu/ farbu, co je vyhodne pri znizenej viditelnosti narozdiel od modreho svetla co je sice dobre pri jasnej noci ale dla niekt. diskusii uplne nanic v dazdi apod.
Mal som H4 Allseason aj v aute predtym /lada 2105, 18rocna/, ale tam hlavne z dovodu ze ma to vyslo lacnejsie ako kupovat nove pr. svetla za 3500.- par/lebo paraboly boli uz skorodovane a svetlo bolo zaliate ako celok a paraboly sa nedali osobitne pokovit ako sa to robilo na starsich ziguloch/.
Ako dalsieho kandidata mam tie Osram SS.
Mal som H4 Allseason aj v aute predtym /lada 2105, 18rocna/, ale tam hlavne z dovodu ze ma to vyslo lacnejsie ako kupovat nove pr. svetla za 3500.- par/lebo paraboly boli uz skorodovane a svetlo bolo zaliate ako celok a paraboly sa nedali osobitne pokovit ako sa to robilo na starsich ziguloch/.
Ako dalsieho kandidata mam tie Osram SS.
Fiat punto II 1.2 8V ELX 2001