Chtěl bych si koupit moje vlastní první auto a volba padla na punto s automatem,ne proto že bych neuměl řadit,ale protože si chcu jízdu autem užít.No a vás všech,kdo máte s tímto autem zkušenosti bych se chtěl zeptat na co si dát při koupi zvlášť pozor.
Zdravim, určitě jsi už rozhodnutý. Přesto tohle ber jako další názor. Chceš-li si jízdu autem náležitě užít, tak jedině s manuální převodovkou. Pokud přesto jsi pevně rozhodnut pro automat, tak pořádně prolez internet a určitě najdeš vše potřebné. Taky záleží jaký typ punta chceš s automatem. Jinak dole je odkaz kde jsou na googlu najitý různý stránky, tak to zkus prolízt a uvidíš.
Dík moc za názor,ale jak jsi psal jsem již rozhodnutej.Vono je to tak,když strávíš za týden 1000 kilometrů v nákladáku s manuálním řazením tak se nediv že se mě už moc řadit nechce,ale to je věcí názoru jak jsi už napsal.Ještě jednou dík a Zdarec
Zdar, jezdím s puntem v automatu už 4roky, jsem spokojenej když chci řadit tak mám sekvenci je to sice jen takové šidítko ale alespoň máš ten pocit že s něčím kvrdláš. jinak je to super když se couráš v koloně.
Súhlas s jendou mal som tú možnosť vyskúšať automat ale pre mna to moc nie je radí si to ako chce auto a nie ako vodič a aj objehať som sa musel naučiť ale na mesto a kolony je to fakt super. Ale pre babenu ideal! ako babeta