Kakin píše:Nedavno jsem si poridil zarovky Philips BlueVision Ultra 4000Kelvin 55W v baleni i s parkovackama 890Kc ....zarovky jsou modry, (hlavne ty parkovacky) mel jsem obavu, aby to nesvitilo moc modre..ale kupodivu sviti krasne bile...vyhrali v nejakem testu ,ze se nejvic blizi xenonum....ale je jasny ze xenonum se to nikdy nevyrovna (ze Longu)
Ale sviti fakt dobre...tady to taky nekdo testoval http://laco.bloguje.cz/470915-xenony-pro-chude.php
No tych 4000 Kelvin ti musi roztopit aj blok Je to kandela/candela ale to je jedno. Skusal som rozne znackove i neznackove Mega Xenon Light, Osram Cool blue, Osram Silver Star, rozne super z tuning zrazov a vsetky bud rychlo odisli alebo slabo svietili. Teraz mam H7 Narvy... musim najst krabicu aby som uviedol presne oznacenie. Su modro-biele, svietia ako das.Samozrejme 55W. Oproti predoslym neskutocne dobre. Dialkace ani nepouzivam-svetla mam nastavene, neoslnujem,nik na mna este neblikol. Spokojnost velka.cena za par 550.- SK v Autokelly. Ale ako uviedol Kakin xenon je vybojka a ziarovka sa xenonu nikdy nevyrovna. ZIADNA
To Kakin:
Ospravedlnujem sa za toho Kelvina nenapadlo ma hned ze mas na mysli teplotu svetla a nie svietivost
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Taky jsem podlehnul modré mánii a koupil si do bývalého Una H4 Philips Cool Blue. Nebylo to špatné světlo - ale stejně - bílá je prostě nejlepší a ještě k tomu je levnější.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2