DISKUZE - Punto Diesel 1.7 TD / 1.7 D

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Me startoval jeste vloi super, jenze pak jsem boural a nechal jsem ho pul roku pod plachtou a od te doby je to horsi. tri valce chytaji dobre ale ten ctvrty... No mam vprdeli vstrik jinak v zime jsem na tom lip nez kamos s filckou 1,9D
Reklama

poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poitromasoni »

Mako píše:Me startoval jeste vloi super, jenze pak jsem boural a nechal jsem ho pul roku pod plachtou a od te doby je to horsi. tri valce chytaji dobre ale ten ctvrty... No mam vprdeli vstrik jinak v zime jsem na tom lip nez kamos s filckou 1,9D
rekl bych ze normalni d by byla lepsi volba.... tyhle td nejsou nis moc
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

No ja jsem jel v 1,9D peugeotu a filce a neda se to srovnat. TD je rozhodne lepsi, ale ja mam o 6KW vic nez ty, asi to dela hodne
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poitromasoni »

Mako píše:No ja jsem jel v 1,9D peugeotu a filce a neda se to srovnat. TD je rozhodne lepsi, ale ja mam o 6KW vic nez ty, asi to dela hodne
rozdil to je ale nemohl jsem si vybirat.. :evil:
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

lidi mam prosbicku. PROSIM zmerte mi nekdo kdo mate ukazatel teploty jaky odpor ma cidlo pro ukazatel teploty pri uplnem zahrati motoru. mam totiz novy termostat, vymenene cidlo, pridany ukazatel teploty ale nejak divne mi to porad ukazuje.
tom

Příspěvek od tom »

jak ti jako divně ukazuje? jako že se to nechce dostat na správnou provozní teplotu?
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Ono to spis vypada ze ten ukazatel teploty je tak trochu divny a nebo mozna spatny kontakt.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

no možný je to víš všechno, ale furt stejně nevim co myslíš tim že ti divně ukazuje?
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

nevite nekdo ze zlina kde by se dalo sehnat predehrivani nafty na punto. Me to pali pojistky. Ikdyz nechapu proc. je tam 20A a topne teleso ma odpor 2ohmy. Asi by to chtelo vetsi odpor.
Milouš

rada

Příspěvek od Milouš »

Chci se zeptat, svítí mi kontrolka na olej turbo při 3 500 otáčkách a když je motor teplý, studený to neděla.díky za radu M.
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Lidi mam dotaz. Kdyz menite naftovy filtr, z jakeho materialu je ten zavit na který ho sroubujete. Zajima me to jen u tech modelu ktere meli predehrovani nafty.
Z.L.Y.
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z.L.Y. »

co s tím děláš?
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

no kdyz jsem koupil punto tak tam byla spalena pojistaka na tom predhrivani . Kdyz jsem ji vimenil ted v zime tak mi ji to hnet zase spalilo. tak jsem to rozebral a zjistil jsem ze to funguje jenze aby to nepalilo tu pojistku tak by mosel byt ten zavit kam montujes filtr z plastu nebo to musi byt nejak odizolovane od toho vyhrivani coz ja nemam.
Z.L.Y.
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z.L.Y. »

z které části Zlína jsi? něco ti poradím
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Bydlím 6km od Malenovic (Karlovice)
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“