hned jak začaly tepla, tak se mi zdálo, že cítím někde benzín. Včera jsem to vzal na rampu a zespoda bylo vidět, že to teče někde nahoře. Tak jsem dneska rozdělal víčko, který je uprostřed pod zadními sedadly. A už vím v čem to je. Teče mi hadička směrem od nádrže ( ta červená šipka). Sundal jsem ji, znovu nasadi, ale stále protéká. Jak to mám řešit? Těsnění jsem v tom žádný nenašel:(
podložka by pomohla maximálně tak pod pružinu, kolo má hold vysoký ET.
Až bude čas, tam šroub vyndám, lem doklepnu a nárazník přilepím lepidlem na spojlery.
Nyí ale řeším závažnější problém. Chčije mi z benzín z nátrubku na čerpadle:( a pže se nedá koupit solo, tak kupuju čerpadlo
Tak čerpadlo jsem sehnal na vrakáči za 1000,- z Punta 60. během 20 minut jsem si to vyměnil, ale při testovací jízdě nastala zrada.Čerpadlo nestíhá dodávat benzín.Hold to je rozdíl mezi Punto 60 a 85.Podle Kelly katalogu by mělo bejt ve všech puntech stejný, ale po porovnání není.Takže ještě dneska jdu přehodit motorek v čerpadlu.
tak jsem si dneska trochu hrál a zkusmo jsem si připojil woofer do kufru:)
jen to napájení, ještě není udělaný, takže se mi tam válí druhá baterka bokem. Telefon nefotí nic moc, ale pochlubit jsem se musel