Náhradní díly

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
ToNx
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Náhradní díly

Příspěvek od ToNx »

Zdar všem vespolek, jen mám dotaz, kde kupujete ND na Čento, jestli nemáte nějaký dobrý shop, kde nejsou ceny jako ve Fiatu, jestli se vyplatí jet do Polska či ne, díky ToNx
Reklama

ToNx
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

a ještě

Příspěvek od ToNx »

....koupil jsem starší cinqeucento, a mimo mechanickcýh dílů shánim i nějaké věci do interiéru- bezp. pás řidiče, plast. kryt na řadící páku - nebo celý tunel, celý koberec na podlahu, kryt popelník, zadní plato, tří polohový přepínač na ventilátor topení, plastové kastlíky na dveřích L +P, venkovní kliku na LP dveřích, plastový lem LZ blatníku, zkrátka se o něj dotyčný nestaral, jsem z Prahy, ale často jezdím na MOravu, takže bych se pro to stavil

a ještě, nikde jsem nenašel, že by se dal koupit nový zadní blatník...čím to??

Díky za jakékoliv nabídky !
tony.toony@seznam.cz
kunisek
Začátečník

Příspěvek od kunisek »

zkus se podivat do toho polska je tam toho dost. popripade ti to objednaji,akorat nevyhoda v tom, ze si pro to muis napr za tyden prijet. ja kupoval vsechno tam, kdyz sem neco potreboval.asi tak.
CINQUECENTO 0.9 SX Soleil
Matesxxx
Fiaťák

Příspěvek od Matesxxx »

No náhradní díly, jsou docela levné na www.mjauto.cz
jinak se podívej co mají v polsku na www.allegro.cz a vyhledej cinquecento a nebo musíš projet pár vrakovišť, protože spousta věcí už nové ani nekoupíš. Jo a jinak já jezdil na vrakoviště do uhříněvsi. Je tam vrakoviště fiatu přímo u kolejí a mají tam i čenta.

PS: a na mjauto - mají i blatníky.
ToNx
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Děkuji

Příspěvek od ToNx »

Děkuji....
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“