může mi někdo vysvětlit jak si mám dolít olej, když víčko nalévacího hrdla oleje motoru je napevno připevněno k motoru ? Lze jenom odklopit držák víčka a jinak nic..
darko píše:může mi někdo vysvětlit jak si mám dolít olej, když víčko nalévacího hrdla oleje motoru je napevno připevněno k motoru ? Lze jenom odklopit držák víčka a jinak nic..
To asi nebude připevněno, jen jak ho nikdo nepoužíval tak prostě trošku "přischlo" k motoru. Neboj se zabrat.
víčko nepřischlo,jedna polovina víčka je jakoby překryta 5-ti centimetrovým kusem plastu,který je přimontován šrouby k přední části motoru ( pod vedením vzduchu k filtru).příště ukážu foto.Nejde to sundat ani za boha
Melo by to jit normalne vytahnout. Zkusto jako by vytocit a zaroven tahat klade to odpor jinak podle fota to nevypada ze by to bylo nejak prisroubovany. Posilam foto jak je to u mne.
Já sice nemám 1,6, ale z obrázků jsem pochopil, že se víčko nešroubuje, ale po odklopení té klapky jen vytahuje. Zkusil bych s ním trošku zakvedlat doleva a doprava a myslím, že by to mělo povolit...