Pre ziadany efekt mi stacilo 1.5 zavitu. Hehehe Ale zaujimave, ze predtym boli tie pruziny dost makke ale ked som ufikol 1.5 zavitu tak slusne stvrdli na ukor tlmicov...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
Smida17 píše:CHtěl jsem se zeptat o kolik bych mohl snížit punťase s 15kama kolama obutejch na pneu 195/50? Když jedu s více lidma tak my to vzadu trocha štrejchá tak nevím jestli to pude..
no s tema 50 je to tezsi... ale jinak bych navrhovala 20mm - vzadu(pokud delaj),kdyztak 30mm
a 40-50mm vepredu.
Mam možnost tam dát -30 mm do zadu.. když jedu s těma klasickejma tak my to docela houpe a proto my to sem tam štrejchne a je zajímavý že jenom na pravé straně.. vyřešilo by to aji to že by to tak nehoupalo jak na moři ?? předek zatím neřeším ten by měl jít tak -50mm
Smida17 píše:CHtěl jsem se zeptat o kolik bych mohl snížit punťase s 15kama kolama obutejch na pneu 195/50? Když jedu s více lidma tak my to vzadu trocha štrejchá tak nevím jestli to pude..
no s tema 50 je to tezsi... ale jinak bych navrhovala 20mm - vzadu(pokud delaj),kdyztak 30mm
a 40-50mm vepredu.
Mam možnost tam dát -30 mm do zadu.. když jedu s těma klasickejma tak my to docela houpe a proto my to sem tam štrejchne a je zajímavý že jenom na pravé straně.. vyřešilo by to aji to že by to tak nehoupalo jak na moři ?? předek zatím neřeším ten by měl jít tak -50mm
To že ti to houpe jak na moři je tim, že máš v prdeli tlumiče a to vyřešíš jedině novejma tlumičema, a né žádnejma pružinama.
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Takže sem dneska zjistil že mam v řiti přední tlumič.Takže v pondělí du obědnat oba nový,zřejmě Monroe.Ale mam dotaz.Jak má bejt otočený horní uložení tlumiče.Osa tlumiče víc dopředu nebo dozádu.Mam MKI 1,2 s posilovačem.
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Vencapunto píše:Takže sem dneska zjistil že mam v řiti přední tlumič.Takže v pondělí du obědnat oba nový,zřejmě Monroe.Ale mam dotaz.Jak má bejt otočený horní uložení tlumiče.Osa tlumiče víc dopředu nebo dozádu.Mam MKI 1,2 s posilovačem.
Tak sem nandal nový tlumiče z Autokelly Monroe a využil akce 3+1 zdarma takže sem i něco málo ušetřil.A naštěstí se mi auto nezvedlo,takže tam byly taky sériové tlumiče.
Vencapunto píše:Tak sem nandal nový tlumiče z Autokelly Monroe a využil akce 3+1 zdarma takže sem i něco málo ušetřil.A naštěstí se mi auto nezvedlo,takže tam byly taky sériové tlumiče.
Na kolik tě to vyšlo? Budu asi potřebovat zadní tlumiče.. tak kolik si mám nachystat :/
No komplet za všechny s tím že sem platil jen tři(jeden zdarma) to vyšlo cca 4800kč a zadní tušim kolem 1350kč za jeden.Sou to kapalinový,plynokapalinový sou dražší
Vencapunto píše:Tak sem nandal nový tlumiče z Autokelly Monroe a využil akce 3+1 zdarma takže sem i něco málo ušetřil.A naštěstí se mi auto nezvedlo,takže tam byly taky sériové tlumiče.
Menil si to vsetko sam alebo v "servise"....teda mmna zaujimaju hlvne zadne tlmice....??
Měnil sem je doma,práce tak na 2 hodiny celý.Zadní tak na půl hodiny.Sou tam jenom dva šrouby na každym tluniči.Ale u levýho vadí vejfuk,tak sem ho povolil,trochu svěsil a šlo to taky v pohodě.
Nazdár! No já mám jen sportovní pružiny ale nevím o kolik snížené a mám normální tluniče (monroe mam ten pocit) a můžu říct že v zatáčkách to sedí jak přibitý ale díval jsen se na sadu od novitecu -50předek -30zadek a vychází to na 399euro což je asi 12000? Šli byjste do toho?