DISKUZE - palubní počítač MK2 ->
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - palubní počítač MK2 ->
Prosím o radu, alebo názor : mám už 3 mesiace Punto 1.9JTD r.v. 99. Mimo to, že som s nim maxi-spokojný /mimochodom môj prvý diesel/, jedna vec ma na ňom vytáča do maxima!!! Údaj na palubnom počítači, ktorý udáva priemernú spotrebu sa nezobrazuje logicky ako l/100km, ale ako km/l. Do čerta,kto to má v hlave stále prepočítavať !!!! Chcem požiadať o názor, či je to normálne, a či ste to niekto riešili a aj úspešne vyriešili /výmena za iný tip, softwarová úprava.../. Za každú odpoveď vopred veľká vďaka.
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Je to normalne. Doma si urob tabulku priemernych prepoctov (treba kolko je 6.5l/100km atd...par vecerov pred spanim si to precitaj a pak uz budes vediet
Zmenit sa to zial neda...
Ma zasa vytaca, ze mk2a nema na palubaku aktualnu spotrebu
Zmenit sa to zial neda...
Ma zasa vytaca, ze mk2a nema na palubaku aktualnu spotrebu
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda vďaka !
Síce ste ma nepotešili, ale dik za promptnu odpoveď. Budem sa s tým musieť asi fakt zmieriť. Už to pomaly aj tak dostávam do "mozgovne " !!!
P.S.
Viem, viem ze téma "manuál k vozidlu" tu už bola, ale už dávnejšie a tie linky na download už nie su aktuálne, tak sa chcem opýtať, či neviete, kde sa to dá aktuálne stiahnuť /najradšej PDF/.
Ešte raz DÍK !
Síce ste ma nepotešili, ale dik za promptnu odpoveď. Budem sa s tým musieť asi fakt zmieriť. Už to pomaly aj tak dostávam do "mozgovne " !!!
P.S.
Viem, viem ze téma "manuál k vozidlu" tu už bola, ale už dávnejšie a tie linky na download už nie su aktuálne, tak sa chcem opýtať, či neviete, kde sa to dá aktuálne stiahnuť /najradšej PDF/.
Ešte raz DÍK !
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Sa mi zda, ze MK2b to uz ukazuje normalne, ale isty som si nie. Ono, zase ten prepocet nieje nic strasne... 100 vydelim udajom na displeji a mam spotrebu..
Majki ak by mala byt "aktualna" spotreba taka aku ma Panda, tak radsej nechcem, aby tam vobec bola. Podla fora ma opozdenie cca 10 az 20 sec.
Majki ak by mala byt "aktualna" spotreba taka aku ma Panda, tak radsej nechcem, aby tam vobec bola. Podla fora ma opozdenie cca 10 az 20 sec.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som asi prehnal, tak do tych troch sekund by to malo byt...
Ked sa rozbieham na krizovatke, tak to hupsne nad 20, pak to klesne na 16 a ked radim za 3, ma uz to obvykle okolo 8 . Akoze neviem, ak presne to rata, ale nejake malinke zpozdenie tam naozaj je. Ale da sa podla toho velmi dobre jazdit na spotrebu
Ked sa rozbieham na krizovatke, tak to hupsne nad 20, pak to klesne na 16 a ked radim za 3, ma uz to obvykle okolo 8 . Akoze neviem, ak presne to rata, ale nejake malinke zpozdenie tam naozaj je. Ale da sa podla toho velmi dobre jazdit na spotrebu
Mazda2 1.3 TE '08
cafte
hosi neviet poradit kde by som nasiel manual k vozidlu? fiat punto 1.9 JTD, alebo aspon nema niekto popis kontroliek na pristrojovke? poradte please...da sa z modreho kluca vyobit dalsi????
FIAT PUNTO 1.9 JTD 2001
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: cafte
kontrolky:
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... =kontrolky
ohladom kluca, mali by ho vediet vyrobit v kazdom lepsom "kluciarstve".. kod nacitaju s povodneho modreho...
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Čo as týka prepočtu štvalo ma to v zime, urobil som si taku malu prepočítavaciu tabuľku v Exceli vytlačil a hodil do auta. Teraz to až tak nesledujem ale keď treba kuknem a viem ))aragon69 píše:Tak teda vďaka !
P.S.
Ešte raz DÍK !
Dajaký manuál mám stiahnutý a napaleny na 1CD ak maš zaujem daj vedieť
Punto II 1.2 8V 44kW ELX 2001
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak jak tady už psali mk2b už má normal l/100km.
A je to s tou odezvou aktuální spotřeby --- asi jak kdy ale rozmezí je:
Aspon u mě 1,3 JTD 1-3 vteřiny
A je to s tou odezvou aktuální spotřeby --- asi jak kdy ale rozmezí je:
Aspon u mě 1,3 JTD 1-3 vteřiny
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996