Zdravím všechny,
bohužel 5.5.2007 se mi stal osudný den...chvíle nepozornosti a v 65km rychlosti bez jakékoliv brzdné dráhy jsem narazil do oktávie přede mnou

Naštestí se nikomu nic nestalo a vše problehlo v klidu.Oktávie měla pouze odřený zadní spoiler a naprasklé světlo....U mě bohužel jak se můžete podívat tak tragédie

Nejprve to vypadalo ,že je pouze namáčknutý předek ovšem po sundání kapoty mě pěkně běhal mráz po zádech...Celý předek se zastavil až o motor - motor je celý nakřivo a vypadá .že byl vyrván i ze silentbloků - za motorem dole jak vede výfukové potrubí a je přichycená převodovka

tak je kompletně uražené uchycení.Sice vše jde opravit ,ale v tomto stavu to nepřipadá v úvahu.
Verdikt pojištovny-totální havárie-mám u ČP nejvyšší povinné ručení + havarijní pojistku.Měl bych na vás 3 otázky
1,Kolik tak můžu očekávat ,že mi pojištovna vyplatí? Mám sjednanou "tuším" i spoluúčast-10%.Auto je 55S rv. 1997.
2,Zvažuji prodat auto do Holubic u Brna na vrakoviště - popřípadě někomu na díly - jaká cena tak připadá v úvahu?
3,Nové auto potřebuji jako sůl

a nevím zda mám jít do něho znova-ceny jsou teď celkem nízko-můj stál 79000,- před 1,5rokem v perfektním stavu.Přemyšlím nad 55S, 1.6 ELX, 1.2 60SX a nebo Fiat Brava 1.6 16V - cenovou představu mám tak do 65000,- Co si o tom myslíte - hlavně Punto vs. Brava
Díky všem moc za případné informace