Ulysee
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
ulysse 2.0 16V
O ten katalog N.D. mám zájem (když se neurazíš) . Poraďte mi jak odemknout klíčem bez dálky a nespustit alarm. A ještě jedna prosba,
nemáte českej návod?
frakosnik@fcc-vinci.cz
nemáte českej návod?
frakosnik@fcc-vinci.cz
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Lavice do třetí řady (pro 3) bývá občas na www.ebay.de . Ta mě moc nebere, já bych potřeboval spíš to úzké sedadlo, to nemám a na vrakáči za něj chtějí 8-10 000,- a to ještě není v mé barvě.
Na tom ftp serveru, odkud jsem to tahal já už to není, takže jedině poslat mailem (na půl dne) nebo vypálit na CD.
Ale upozorňuji, že to tam není nic moc.
Na tom ftp serveru, odkud jsem to tahal já už to není, takže jedině poslat mailem (na půl dne) nebo vypálit na CD.
Ale upozorňuji, že to tam není nic moc.
Ulysse je vlastní bratr 806 od pažoutů
Mám navíc 2 sedačky pro FIAT ULYSS
Ahoj,
asi před dvěma měsíci jsem si pořídil FIAT Ulyse 2.1 TD EL a mám verzi se 7 sedačkami. Je to sice pěkný, ale většinou jezdím sám, max ve dvou něbo 4 lidech, takže jsem 3 sedačky vyndal , nemám je kam dát a v autě je pak super prostor na všechno možný.. Pokud by tedy měl někdo opačnej problém, rád bych 2 zadní sedačky prodal, jsou nepoškozené a pěkné, dají se dát i do 2. řady. Cenu zatím nevím ? Nějak by jsme se snad dohodli..
asi před dvěma měsíci jsem si pořídil FIAT Ulyse 2.1 TD EL a mám verzi se 7 sedačkami. Je to sice pěkný, ale většinou jezdím sám, max ve dvou něbo 4 lidech, takže jsem 3 sedačky vyndal , nemám je kam dát a v autě je pak super prostor na všechno možný.. Pokud by tedy měl někdo opačnej problém, rád bych 2 zadní sedačky prodal, jsou nepoškozené a pěkné, dají se dát i do 2. řady. Cenu zatím nevím ? Nějak by jsme se snad dohodli..