HELP - Elektrické stahovaní oken mk2
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
HELP - Elektrické stahovaní oken mk2
Caute,
Pokazilo sa mi elekt. stahovanie okna (mk2) na spolujazdcovej strane a tak rozmyslam, ze cez vikend rozoberiem dvere a pozriem sa na to. Chcem sa spytat, ze co mam spravit s tou ochrannou foliou proti vlhkosti? V manuali som sa docital, ze ked ju raz odlepim, tak uz spat asi lepit nebude ... co tak chemopren? alebo kde by sa taka folia dala zohnat, keby som ju nebodaj nahodou roztrhol ?
Vdaka za akekolvek info,
Bukshi
Pokazilo sa mi elekt. stahovanie okna (mk2) na spolujazdcovej strane a tak rozmyslam, ze cez vikend rozoberiem dvere a pozriem sa na to. Chcem sa spytat, ze co mam spravit s tou ochrannou foliou proti vlhkosti? V manuali som sa docital, ze ked ju raz odlepim, tak uz spat asi lepit nebude ... co tak chemopren? alebo kde by sa taka folia dala zohnat, keby som ju nebodaj nahodou roztrhol ?
Vdaka za akekolvek info,
Bukshi
-= Fiat Punto II 1.2 16V ELX | Speedgear =-
- Reklama
Re: Mechanizmus elekt. stahovania okna
Neni to folie ,ale takova penovka ,neco jak "miralon" co se dava pod plovouci podlahu ,ale tenkej ....musis davat bacha ,dost se to trha ,ale jde to.....je tam nanesena takova housenka z lepidla ...me to slo odlepit a zase nalepit...a drzi to ...Bukshi píše:Caute,
Vdaka za akekolvek info,
Bukshi
Punto Sporting 1.2 16V MkII
-
- Začátečník
stahovani
Potom to kdyz tak zkus tady http://www.fiatdily.cz/index.php?Title=PUNTO%202000-& kdyby to bylo vadne
FIAT Punto EVO 1.2 Dynamic 65k 5D
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak a som konecne po uspesnej operacii teda aspon nakolko to okolnosti dovolili ... Vymenil som si mechanizmus stahovania okna a potvrdilo sa to co som aj ocakaval. Nakolko boli dvere buchnute tak sa okno este stale trocha drie, ale uz som s tym viac nevedel spravit (vnutorna strana hrany dveri kde je ta izolacna guma je posunuta asi o cca 1,5 mm smerom von)
Tak dufam, ze to vydrzi nejaky ten cas pripajam aj nejake tie fotecky ak by to niekoho zaujimalo ...
Tak dufam, ze to vydrzi nejaky ten cas pripajam aj nejake tie fotecky ak by to niekoho zaujimalo ...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Joe301: hej ja viem, len sa bojim tie dvere uz viac ohybat, lebo su prehnute prave kde maju nosnik na hornej casti a tam je plech dvojvrstvovy a je to tam dost silne ... mozno by sa to dalo narovnat po nahriati, len potom by to trebalo aj znova nastriekat a nie som si isty ci by to aj zvary vydrzali ... ved niekedy sa na to mozme mrknut na nejakom dalsom zraze skoda ze mi to teraz do Nitry nevyslo
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam MKII 12/1999 vybava HLX a okna mi nezatiahne po vystupeni a zamknuti auta. A docela ma to sere, lebo sa bojim, ze zabudnem otvorene okno. Asi to budem riesit domontovanim autoalarmu s funkciou dotahovania okien.betisa píše:jen jsem se chtěla zeptat jak vám funguje elektro zatahování oken , prý by mělo jít když necháte otevřená okna a vystoupíte tak při zamykání z venku by měli automaticky se okna zavřít...je to pravda? kamošovi u opla to tak funguje...
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX