Tak to ma vypadat Ale nepocitej ze ti daji slevu 30000kcmajki píše:A co tohle?
http://www.autanet.cz/karta-vozidla.php ... car=280707
Jen bych tu cenu musel srazit o 30tkc dolu...
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi napsal, ze se da pry dobre domluvit takze dle mych zkusenosti s autobazary by klesl na takovych 153tkc... Coz je stale docela dost. Navic me na tomto aute zarazi poskozena leva cast ridicova sedadla, nejaka dira vedle vydechu klimatizace na leve strane u ridice. Navic je z Mlade Boleslavi, coz je taky streka jako deka, tak Vam panove a damy nevim, jestli vubec jeste neco v tomto smeru pokouset...
Jeste mi dneska volal majitel nize uvedeneho vozitka, je z Rican, kam to mam kousek, tak bych se tam mohl dneska zajet juknout, pisnete mi sem co nejrychleji sve nazory (fotky chybi ) a taky to, na co si dat zvlast u Sportinga pozor...diky moc.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5690941
Jeste mi dneska volal majitel nize uvedeneho vozitka, je z Rican, kam to mam kousek, tak bych se tam mohl dneska zajet juknout, pisnete mi sem co nejrychleji sve nazory (fotky chybi ) a taky to, na co si dat zvlast u Sportinga pozor...diky moc.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5690941
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Fota su tuna: https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=4064
Mazda2 1.3 TE '08
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hola hola, tak jsem zase na par dni doma v Karvine, takze jsem se musel povozit v mamine mk2b a trochu ho protahnout.
Nicmene, resi se ted 2 problemy.
1) uz jsem nekde zminoval, ze rucka nejde zatahnout, nechyta se na zoubky, jako by tam vubec nebyly. Stelovaci sroub pod zadnim popelnikem nepomohl a nevyresil nic, problem bude jinde, ale kde?
2) obcas (to mi rikala mamina) se stane, ze pri nastartovani se vynuluje palubni pocitac, jak aktualni TRIP, tak hodiny. Kde hledat zavadu?
No, a jinak to auti je proste super, ten osmiventil je do mesta naprosto idealni a dokonalej, da se s nim v poho jezdit i ted v zime po meste kolem 6.5l. No a vlastne se mi akorat jeste zdalo, ze ty svetla moc nesviti...ale ted nevim, jestli to nebylo jen tim, ze to auto je zamaraseny jak po rallye horni dolni polni
Nicmene, resi se ted 2 problemy.
1) uz jsem nekde zminoval, ze rucka nejde zatahnout, nechyta se na zoubky, jako by tam vubec nebyly. Stelovaci sroub pod zadnim popelnikem nepomohl a nevyresil nic, problem bude jinde, ale kde?
2) obcas (to mi rikala mamina) se stane, ze pri nastartovani se vynuluje palubni pocitac, jak aktualni TRIP, tak hodiny. Kde hledat zavadu?
No, a jinak to auti je proste super, ten osmiventil je do mesta naprosto idealni a dokonalej, da se s nim v poho jezdit i ted v zime po meste kolem 6.5l. No a vlastne se mi akorat jeste zdalo, ze ty svetla moc nesviti...ale ted nevim, jestli to nebylo jen tim, ze to auto je zamaraseny jak po rallye horni dolni polni
Mazda2 1.3 TE '08
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ten palubní počítač se mi za ty 4 roky co to PUNTO mám taky asi třikrát stal.
Vypneš zapalování a zase to jede dál ale než to uděláš tak ty hodiny s ůdajema blikaj je to fakt divný
Vypneš zapalování a zase to jede dál ale než to uděláš tak ty hodiny s ůdajema blikaj je to fakt divný
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996