TYP - Černé sloupky
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Suhlasim, chemopren v ziadnom pripade. Tie listy co mam ja na aute niesu origos a neviem cim ich predtym lepili, ale asi tiez nejakym sajrajtom. Jedna sa vpredu odlepila (tukes asi). Naliepal som ju naspat obojstrannou paskou a je to ok. Takze v ziadnom pripade ziadne divoke lepidlo...
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Joe: No tak ako? Podarilo sa ci nepodarilo nakoniec? Dnes som cely den nestihal nic.
ThommyBoy: fotku tej tapety som dal sem, je na 2. strane tejto temy... jo a existuje aj leskla, ale na mna je to moc, nechcem lesklu.
Semo: Jo, aj to je sposob, Fandak to cistil tiez niecim z "Farby-Laky" obchodu.
Btw test nalepenia tej tapety dopadol uspesne, nikde sa nic neodlepovalo, drzi to.. tak akurat, mohlo by trosku viac.. ale testovane na zeleznom zabradli a potom na skrinke od PC, aby bola nejaka predstava priblizne na co som to lepil...
ThommyBoy: fotku tej tapety som dal sem, je na 2. strane tejto temy... jo a existuje aj leskla, ale na mna je to moc, nechcem lesklu.
Semo: Jo, aj to je sposob, Fandak to cistil tiez niecim z "Farby-Laky" obchodu.
Btw test nalepenia tej tapety dopadol uspesne, nikde sa nic neodlepovalo, drzi to.. tak akurat, mohlo by trosku viac.. ale testovane na zeleznom zabradli a potom na skrinke od PC, aby bola nejaka predstava priblizne na co som to lepil...
Punto MK2 1.2 8V ELX
...2 metre folie koli par centimetrom stlpikaJoe301 píše:...neviem neviem asi budem musiet kupit ešte jeden meter
Ale chapem, ono to vyzera ze to pojde jednoducho, no este ze si to skusil, my to tak nespravime
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98