CNG stanice Brno
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
CNG stanice Brno
Tak minulý týden slavnostně otevřeli, ale pozor. Nemají redukci (nebo jinou možnost) k napojení italských plnících hrdel a stanice je bezobslužná, takže kdo nemá zákaznickou kartu RWE tak si ani nešktrne.
Já kartu mám a taky jsem si nešktl právě proto, že mám italské hrdlo. Sháním redukci na NGV1 nebo to možná nechám přehodit přímo na autě.
Řešil to už někdo z nás (vás)?
Já kartu mám a taky jsem si nešktl právě proto, že mám italské hrdlo. Sháním redukci na NGV1 nebo to možná nechám přehodit přímo na autě.
Řešil to už někdo z nás (vás)?
1,6 16V BiPower
- Reklama
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš hodit italská koncovka? Předpokládám, že v Itálii budou vybaveni i pro NGV1. Spíš by mě zajímalo jak je to cestou do Chorvatska (Graz v A a Zagreb v Hr).
Údajně všechny stanice co staví RWE Transgas budou mít jen NGV1 takže si tady Ital taky nenatankuje. Stejně by ale u RWE nanatankoval, protože tam není obsluha.
Údajně všechny stanice co staví RWE Transgas budou mít jen NGV1 takže si tady Ital taky nenatankuje. Stejně by ale u RWE nanatankoval, protože tam není obsluha.
1,6 16V BiPower
-
- Fiaťák
co vim, tak nemecko i rakousko ma stejne jako u nas, teda alespon jako v praze a hradci kraloveAlda píše:Myslíš hodit italská koncovka? Předpokládám, že v Itálii budou vybaveni i pro NGV1. Spíš by mě zajímalo jak je to cestou do Chorvatska (Graz v A a Zagreb v Hr).
prave pri cestach do italie se schani koncovka na jejich plnicku
pry u cerpacek maji i redukce, ale asi na to nelze spolehat
jak je to v chorvatsku nevim
jel jsem jen nemecko a rakousko
-
- Fiaťák
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Do Hradce to máš 20km, já jezdím až do Prostějova (cca 60km) bohužel i když už je v Brně.
Buffyno, až vyřešíte ty problémy s plynem tak mi dejte vědět. Myslím to chcípání, teda doufám že jste to byli vy s kým jsem se o tom bavil na Pidirazu. Dnes jedu za Fedorem, ale jenom mu to ukázat, koncovku ještě nemá.
Buffyno, až vyřešíte ty problémy s plynem tak mi dejte vědět. Myslím to chcípání, teda doufám že jste to byli vy s kým jsem se o tom bavil na Pidirazu. Dnes jedu za Fedorem, ale jenom mu to ukázat, koncovku ještě nemá.
1,6 16V BiPower