Dvouhmota spojka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Dvouhmota spojka
Zdravím potřebuji radu ohledně Fiat grande punto 1.9jtd 88kw 2006, na autě je dvouhmota, za jízdy se auto chová bez hluku a normálně ale pokuď se člověk rozjíždí nebo na místě prostě jen zmáčkne spojku okamžitě začne spojka mlátit a vydává otřesné zvuky ale po přidání trošce plynu hluk přestane, ptám se jen z toho důvodu jestli je špatná celá dvouhmota(setrvačník) nebo je třeba řešit pouze přítlačný talíř,ložisko je ok, děkuji za každé vaše postřehy nebo zkušenosti
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: Dvouhmota spojka
Čau, je špatná i dvouhmota nemá cenu měnit jen něco. Nejlépe vyměnit všechno celou spojku. Kdyby bylo potřeba jsem schopný dodat co koliv za slušnou cenu.
Servis a opravy automatických převodovek,Opravy variatoru,nahradni díly a hydromenice, oleje a kapaliny. www.prevodovkyautomat.cz Tel. +420608675576.
Nejspíš v háji dvouhmota (setrvák) a neudělat komplet spojku je oslovina.. Komplet sada od Sachse včetně vypínacího ložiska jde sehnat kolem 7k (Motora, Cardo..) a práce max. na den, tj. slušný servis si vezme 3k, takže celkem za 10-12k.. Většina ale rejžuje a nadhodí 20k za Starline
-
- Fiaťák
Přesně tak je kravina měnit jen něco. Mám celou spojkovou sadu od Sachsu za 5800kc.Sada blue print 4300kc.Luk 3500kc.
Servis a opravy automatických převodovek,Opravy variatoru,nahradni díly a hydromenice, oleje a kapaliny. www.prevodovkyautomat.cz Tel. +420608675576.
To je odkud? To je tak nákupka e-shopu.. Neni to čínskej Sachs?
-
- Fiaťák
Není to žádná nakupka z e-shopu a ani žádná Čína. Mám to přímo od výrobce.
Nákupkou myslim cenu, ne zdroj.. Počítám že e-shopy taky berou přímo od výrobce, tak to by sedělo.. Spojku na JTD taky budu výhledově řešit, zatim je ale OK... Obecně problém jsou falza z Číny, co vim tak se objevily třeba falešný poloosy SKF a bohužel to je strašný šrot..
-
- Fiaťák
Jo jo vím jsou různé čínské druho výroby a sroty. Já to mám origo přímo od výrobce. Potom ještě zdroj origo Fiat ale to už je jiná cena což si myslím že je zbytečné platit jen za značku.
Máš to dlouhodobě nebo nárazovku? Že bych si to vzal do foroty, Ale zase origo spojku mám zatim se 120kkm a je dobrá, tak nic co by hořelo a možná dřív auto shnije...
Sachs je kvalitní, nikdy jsem s ním problém neměl.. Origo Fiat souhlas zbytečný příplatek, tipuju že výrobce beztak bude Sachs nebo Luk...
Sachs je kvalitní, nikdy jsem s ním problém neměl.. Origo Fiat souhlas zbytečný příplatek, tipuju že výrobce beztak bude Sachs nebo Luk...
-
- Fiaťák
Mám to dlouhodobě ale může se stát že to zrovna nebudu mít na skladě tak to budu muset objednat. Když budeš chtít není problém. Origo Fiat je zbytečné