Ahoj , mám záhadný problém. Již několik dnů mi nejdou vypnout potkávací světla. Ani po vytažení klíče. Ovládací páka se jeví v pořádku, na palubce
ikonka reaguje, ale v reálu stále svítím. Dva Fiat servisy mi nepomohly. Diagnostika ok. Že na dlouhé hledání příčiny.
Je to ročník 2015. Setkal se s tím už někdo?
Děkuji
Pinot
Doblo maxi 1.6D 105k - potkávací světla nelze vypnout
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Doblo maxi 1.6D 105k - potkávací světla nelze vypnout
Na servisy Fiat se vybodni, jsou tam akorát tvrdě předražený lemplové..
Musíš měřit, pomůže mít schema.. Relátko spečený kontakty, ovládací páčka, někde prodřená kabeláž... Relé může být i v ŘJ obtížně vyměnitelný, pak to chce hledat někoho kdo umí opravovat elektroniku (nebo novou jednotku, ale i vrakáče neví co za to chtít, o autorizáku ani nemluvě...)
Začíná se pojistkou - vytáhneš zhasne = je to za pojistkou atd., prostě postupně vylučuješ..
Musíš měřit, pomůže mít schema.. Relátko spečený kontakty, ovládací páčka, někde prodřená kabeláž... Relé může být i v ŘJ obtížně vyměnitelný, pak to chce hledat někoho kdo umí opravovat elektroniku (nebo novou jednotku, ale i vrakáče neví co za to chtít, o autorizáku ani nemluvě...)
Začíná se pojistkou - vytáhneš zhasne = je to za pojistkou atd., prostě postupně vylučuješ..
No, schéma vedení elektriky jsem hledal na internetu, ale bohužel nenašel? V originál návodu na obsluhu nejsou ani popsaný všechny pojistky.☺
Má někdo odkaz na to schéma ?
Má někdo odkaz na to schéma ?
-
- Začátečník
Podařilo se ti to nějak vyřešit? Mám ten samý problém na tom samém ročníku. A do toho mi to přestává startovat. S mechanikem máme podezření na body computer