HELP - Kolisanie otacok pri volnobehu - MK2b
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Kolisanie otacok pri volnobehu - MK2b
ahojte mam PUNTO IIB, 1240,8v.neviete poradit?kolisu mi otacky pri volnobehu a tym padom to drosku drga z autom a ked stojim na semaforoch tak ma to znervoznuje.ked je studene tak to necitit lebo auto si prida otacky ako pri sytici.z autom som odjazdil 45 000km som snim velmi spokojny ale tento problem trva asi dva roky a rad by som to dal odstranit ale najpred by som sa chcel poradit s niekym kto ma alebo mal podobny problem. zo zaciatku to robilo sem tam ale teraz kolisu otacky pravidelne.ked bolo napichnute na PC tak technik nenasiel ziadnu zavadu.
dakujem.
dakujem.
- Reklama
1, ake je to punto III?
2, kamos teraz menil nieco ako regulator volnobeznych otacok (na ford fiesta) neviem ci to ma aj punťo
3, to moze robit aj lamda sonda
...ale ked vravis ze bolo na pocitaci, hmm tak neviem no...
2, kamos teraz menil nieco ako regulator volnobeznych otacok (na ford fiesta) neviem ci to ma aj punťo
3, to moze robit aj lamda sonda
...ale ked vravis ze bolo na pocitaci, hmm tak neviem no...
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj taky me to dela..jakmile je auto zahraty tak se to sem tam nejak divne otrepe..nedela to ventilator jak sem si nejdriv myslel ale nekdy je to dobry nekdy me to pekne toci.rucicka otacek se ale ani nepohne.ale mam podezreni ze to zacalo delat jak mi prehravali RJ. zatim jsem s tim taky nic nedelal.
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mám Punto jedničku a taky m kolísaj otáčky na volnoběh. Mám tři měsíce starý termostat a čidlo teploty vody, takže v tom to nebude, pže před výměnou mi to kolísalo taky. Prostě to neřešte. Vypadá to, že je to u těhle aut něco jako poznávací znamení
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
to mi moc nepomohlo:))) dela mi to kdyz celej den jezdim jen po meste kratky trasy...samozrejme pusteny svetla radio atd. kdyz se vratim po delsi ceste do brna tak mi to na ten volnobeh jede v klidu.nemuze to treba delat altik? ze by pri popojizdeni nestihal pri plnym odberu. totiz skrtici klapku me cistili loni v lete. jinak poznavaci znameni myho punti je asi to ze se na nem porad neco sere. RJ, kinetickej kloub,software... a to ma 14 meiscu a 20,5 tis km.
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Aj ja mám na Punte 55 1,1 taký nepravidelný voľnobeh. Najprv to bolo úplne hrozné a triaslo celým motorom. Dal som dole sanie, a zistil, že to je podtlak. Len stále to v istej miere pretrváva... Tak som odpojil konektor od lambdy a nič sa na voľnobehu nezmenilo. Je to lambda, alebo tá sa prejaví až pri čiastočnom otvorení škrtiacej klapky?