Tak ja mam problemik - dnes som chcel vymenit na 1.4 8V tesnenie vyfuku na prirube za katalyzatorom. Tak som sa tesil, kupil nove tesnenie Bosal. Povodne tam bolo take tvarovane z tenkeho plechu, tak reku toto Bosal bude fit, je asi 1mm hrube, pekne utesni. Cez stare fucalo mierne, bolo to citit rukou. Tak super, odmontil, vyhodil stare, pocistil priruby, dal to nove, nove matice, zatiahol. Nastartujem.....a fuci ! Este viac jak povodne, aj zvukovo to bolo pocut jak poprdkava. Tak nic, dam reku spet to stare. A zrazu co to? Pri odkrucani matice to nejako dlho trva....a svina, krutila sa na mieste!

Strhany stift. Nakoniec sa mi ju podarilo vykrutit zs pomoci podpacenia srobovakom. Nemala zavity uz vobec

Tak som vratil stare tesnenie a stare matice, jedna uz riadne strhana. Takze 1 strhana sa nedala ok dotiahnut, a druha tiez nie kvoli znicenemu zavitu na stifte. Po starte vidno ako tade unikaju spaliny. Zvukovo to ale moc nepocut. Tak som dosiel domov, vonku -3 a skoro som tam k betonu primrzol, co som 2 hodiny lezal pod autom
Takze bud servis - kde budu tipujem chciet kupit nove potrubie, alebo tie stifty skusim odvrtat prec a dzignem to tam na 2 sroby. Nuz....kto setri...ma h*vn*
Na obrazkoch vidno staru prirubu spoja prveho dielu (za katalyzatorom) a druheho dielu (dlha rura dozadu s vlnovcom). Povodne tesnenie je tam plechove. Ako dalej vidno, povodna matica (s kt. sa muselo hybat uz 2 krat lebo olejova vana bola dole) je strhana zvonka, a trciace stifty su zodrane tiez. Nepomohli ani podlozky, ze by matica zabrala na "zdravom zavite". Zavit sa okamzite pri dotahovani matice nicil