1,4 T-Jet
Moderátor: peta.smolik
Re: 1,4 T-Jet
tipo_sk odkial si prosim ta ? Ja som tie starty riesil niekedy pred tromi mesiacmi v servise FIAT v bratislave a vtedy nebola mozna aktualizacia SW v RJ,skusim tam zajst znova ci to uz budu mat k dispozicii,ja mam totizto bravo 1.4 t-jet 88kW,rocnik 2009.
FIAT BRAVO 1.4 T-JET 88kW
- Reklama
V piatok som bol vo Fiate v Martine a dostal som info,
že nový soft do RJ je len pre 1,4 T-jet plynová verzia.
Takze pre mna nič.
že nový soft do RJ je len pre 1,4 T-jet plynová verzia.
Takze pre mna nič.
Fiat Tipo Kombi, 1,4 T-Jet 88kW Lounge+, r.v. 2017
TipoLPG sa informoval a povedali mu ze aktualizacia je aj pre cisto benzinovu verziu,ale on je z Ciech.Ja sa skusim poinformovat v Bratislave.
Robino65 aj napriek tomu si si to mal dat napichnut na diagnostiku a vedel by si naisto.Samozrejme aj keby aktualizacia nebola mozna tak by ti zobrali za diagnostiku cca 30€ ! ja na tvojom mieste by som to riskol.Zhruba o dva tyzdne budem opat v Bratislave a zastavim sa vo fiate nech mi to napichnu.
Robino65 aj napriek tomu si si to mal dat napichnut na diagnostiku a vedel by si naisto.Samozrejme aj keby aktualizacia nebola mozna tak by ti zobrali za diagnostiku cca 30€ ! ja na tvojom mieste by som to riskol.Zhruba o dva tyzdne budem opat v Bratislave a zastavim sa vo fiate nech mi to napichnu.
Ako som už spomínal, tankujem len shell 100 oktan takze motor ide výborne
aj s pôvodným softom.
A keď som videl nedávno v správach aké sracky sa na našich pumpách
predávajú tak ani iné tankovať nebudem.
aj s pôvodným softom.
Jedna sa o chybu managmentu motora a nie chybu benzinu. Mne to viacoktanovy benzin neopravil a ani ho mebudem kupovat uz z principu ze to auto je robene na 95oktan. A to ze niekto z Fiatu povie ze benzin nema 95 oktanov na pumpe pre mna nema ziadnu vypovednu hodnotu pokial to neda na papieri preverene poverenym ustavom. Som po dovolenke a tankoval som v rakusku v madarsku aj v chorvatsku a zeby vsetci mali tu 95tku zlu? Chyba je v aute!Robino65 píše:Ako som už spomínal, tankujem len shell 100 oktan takze motor ide výborne
aj s pôvodným softom.
Tipo 1.4 tjet hatchback louge full paket
Ahoj kluci, já sice mám cca měsíc přehraný software, ale teď poslední dobou mám ranní starty hrozné, jakoby to šlo na tři hrnky a při jízdě mezi 2 a 3 tisíci otáček auto skube, tah motoru není hladký. Příští týden sem objednám do servisu, tak uvidím. Teď mám najeto cca 9 tis a docela mě tyto problémy štvou
Fiat Tipo Kombi 1.4 T-Jet LPG 2018
Tak. A teraz je pravda kde? Vadny motor, soft, rj, benzín, alebo čo???
Ja netvrdím že tam nie je chyba, len tvrdím, že mne to zatiaľ ide dobre..
A keď bude riešenie na Slovensku, budem riešiť...
Ja netvrdím že tam nie je chyba, len tvrdím, že mne to zatiaľ ide dobre..
A keď bude riešenie na Slovensku, budem riešiť...
Benzín mužu na 100% vyloučit, to cukání mi dělá i když jedu na LPG a tam žádné bio složky nejsou
Teraz som volal nasraty do autorizovaneho servisu, pretoze dal som im auto uz 2 krat a nezistili nijaky problem.
Povedali mi, ze online sa s RJ hral nejaky talian, priamo z fiatu. No nepomohlo to nic. Budu dalej tlacit na fiat.
Posobim aj na nemeckom fore a motivujem nemcov aby riadne bili do autorizakov a fiat sa musi uz vzchopit a nieco vydat. nejaky update. lebo ja nemam problem podniknut pravne kroky.
Povedali mi, ze online sa s RJ hral nejaky talian, priamo z fiatu. No nepomohlo to nic. Budu dalej tlacit na fiat.
Posobim aj na nemeckom fore a motivujem nemcov aby riadne bili do autorizakov a fiat sa musi uz vzchopit a nieco vydat. nejaky update. lebo ja nemam problem podniknut pravne kroky.
Fiat Tipo Kombi Lounge 1.4 T-Jet Gelato 2017 (full okrem "kože" a xenónov - odporúčam si ich doplatiť ak zvažujete Tipo)
ex. Fiat Stilo 1.6 16v Torque Active 2002
ex. Fiat Stilo 1.6 16v Torque Active 2002
Ja som tie starty docasne vyriesil 100 okt. benzinom (shell racing),mne to pomaha.Na druhej strane nie vsetkym tankovanie 100 okt. benzinu pomohlo.Je to jedna velka zahada,na 99,5 % je to softom v RJ.Zaujimave ako sa k tomu stavia FIAT (to je normalna vec ze to tak startuje,alebo tankujte si 100 okt.benzin a ono to pomoze ... ).Mne to blbne len v letnych mesiacoch ! v zime tankujem len 95 okt. benzin a bez najmensich problemov.
Zaujimave citanie ohladom tych startov https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=78&t=23986
Zaujimave citanie ohladom tych startov https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=78&t=23986
S tým 100okt. benzínom to je blbosť... Ja som za sebou 6 krát vyprázdnil do prázdna nádrž a natankoval som doplna 100okt. benzín ( Shell V-Power Racing ) a ešte horšie štarty boli... ale na druhej strane motor bol tichší a lepšie zaberal od nižších otáčok...
Fiat Tipo hatchback 1.4 T-Jet 2017
Mohu potvrdit sice mám jen třetí nádrž paliva Verva od Benziny a ranní starty katastrofa. Dnes ráno sem se už fakt nas.al a zavolal do servisu a řek jim, že příští týden v úterý jim ten krám dovezu, půjčím si od nich jiné auto a své budu chtít vrátit opravené, že nechci slyšet žádnou výmluvu že je to palivem atd. Prý bude vše v pořádku, tak sem zvědav.
Pak mě ještě štve škubání motoru mezi 2 a 3 tis ot při zrychlování. Když chci třeba zrychlit, tak auto se nejdřív jakoby otřepe a pak teprve jede s cukánim které přestane až tak v 3,5 tis ot
Pak mě ještě štve škubání motoru mezi 2 a 3 tis ot při zrychlování. Když chci třeba zrychlit, tak auto se nejdřív jakoby otřepe a pak teprve jede s cukánim které přestane až tak v 3,5 tis ot
To musí byt kus od kusu... moja čisto benzínová verzia toto nerobí. Na Shell Racing ide ako
hodinky. Aj štart je na prvý brnk.
hodinky. Aj štart je na prvý brnk.
Jasný, netvrdím že je to plošně u všech těchto motorů.
Když sem auto koupil, jezdilo krásně, plynule táhlo, startovalo bezchybně a dnes najeto ani ne 10 tis km a při ranním startu se třepe jako ratlík asi 10 sekund a skokama se rozjede, to samé při jízdě, auto od 2 do 3 tis ot je nepoužitelné
Když sem auto koupil, jezdilo krásně, plynule táhlo, startovalo bezchybně a dnes najeto ani ne 10 tis km a při ranním startu se třepe jako ratlík asi 10 sekund a skokama se rozjede, to samé při jízdě, auto od 2 do 3 tis ot je nepoužitelné
Také mi to nastartuje na poprvé, ale motor se hádá, jakoby vynechával nějaký válec