Přivezl jsem matce z Německa Bravo 1.2 16V SX rok 99 a potřeboval bych návod na radio. To originál vestavěné na kazety. A ještě dotaz - jde opravit displej, aby ukazovaly všechny segmenty.
Jinak auto je příjemné a svižné.
Radio Bravo originál
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Radio Bravo originál
Ulysse je vlastní bratr 806 od pažoutů
- Reklama
Re: Radio Bravo originál
Pajda píše:Přivezl jsem matce z Německa Bravo 1.2 16V SX rok 99 a potřeboval bych návod na radio. To originál vestavěné na kazety. A ještě dotaz - jde opravit displej, aby ukazovaly všechny segmenty.
Jinak auto je příjemné a svižné.
Čau nějakej návod na rádio mam model AD 128h jestli ho chces tak dej maila a já ti ho pošlu
mám dotaz... : dá se do klasickyho radia z fiatu Brava nějak připojit EXTERNÍ VSTUP ? jako nějak tam napojit USB nebo nějakej konektor (jack) a pouštět hudbu třeba z MP3ky nebo s dicmanu? nevíte někdo jak na to ? nechce se mi tam dávat jiny rádio, to origo je velky a další sou už blby.. vzhledově v tý palubce
Běž na www.fiatbravoklub.com a ptej se člověka jménem Vaci. Ten už to řešil a myslím že i vyřešil...hepa píše:mám dotaz... : dá se do klasickyho radia z fiatu Brava nějak připojit EXTERNÍ VSTUP ? jako nějak tam napojit USB nebo nějakej konektor (jack) a pouštět hudbu třeba z MP3ky nebo s dicmanu? nevíte někdo jak na to ? nechce se mi tam dávat jiny rádio, to origo je velky a další sou už blby.. vzhledově v tý palubce
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
<b>www.fiatbravoklub.com</b>
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
ICQ mám, ale nevím, jestli můžu jeho číslo takto rozdávat...hepa píše:jojo.. dík chlapy.. nemáš ICQ na toho co to řešil s tím radiem ? s toho bravoklubu ? já se na těch ww moc nevyznám..
WWW jsou to jednoduché. Prostě jdi do fóra a zadej dotaz, nebo to zkus vyhledat... Nebo se podívej do sekce clubcars a najdi si ho tam. Třeba tam to ICQ má...
Alfa Romeo 147 JTD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD
Fiat Marea Weekend TD100
ex Fiat Bravo 1.8 GT
ex Fiat Punto 1.7 TD