nevim proc chodit nakupvat do fiatu primo.
ale kdyz de do hadice nahrada za 150 tak je to lepsi

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
jo tak přesně tenhle tam mam. Kdes ho za ty prachy sehnal. Já jsem nejlevněji sehnal jen "polskou druhovýrobu" za půlku, tj. asi za 2.000,-. Proto jsem se na výměnu vyprdnul. Osm stovek je sice taky ranec zak hroudu hliníku, kus plastu a drtek mosaziTomas-Oaza píše:nevim teda jakej tam mas ty, my tam mame tento a ten stoji 800,-
nevim proc chodit nakupvat do fiatu primo.
ale kdyz de do hadice nahrada za 150 tak je to lepsi
hrabeTom píše:Tak jsem to nejdřív zkusmo řešil "seškrcením" hadice k chladiči a teploměr vylezl na 4 dílky (občas i na 5, v táhlém krpálu dokonce na 6) a vida už to topilo. Sice žádná sláva, ale už to bylo o něčem jiném.
Termostat jsem nakonec vyřešil "náhradou do hadice" (díky za dobrý nápad) za 142Kč, což sice vyžadovalo silnější hadici (než tam dávat nějakou starou, koupil jsem kvalitní vysokotlakou) za 111Kč a trochu práce a tradá za 253Kč jsem "opravil" termostat, který stojí kolem tisícovky (originál za 4tis). Teplota docela rychle vyleze na provozní 4dílky (dle diagnostiky kolem 80-85°C) a topení je vcelku dostačující. Ikdyž asi jako u Wartbourga - v autě je dostačující teplo, ale saunu neuděláš. Chladič je v podstatě skoro studený, prostě motor více odpadního tepla nemáChladič zůstal i nadále zadeklován a to komplet, s termostatem jsem se přes 5 dílků už nedostal, takže v pohodě.
![]()
Už chápu, proč se u nafťáků tolik dodávalo nezávislé topení...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |