prasklá pryžová hadice - je tam důležitá?
dnes jsem si všiml, že mám prasklou hadici , je nutné ji vyměnit, nebo se dá s ní ještě jezdit aniž by se něco pokazilo? je tam velmi důležitá?
děkuji za návod jak jí vyměnit nebo jaký to je přesně průměr chci si to sám vyměnit a hlavně rady
je tam velmi důležitá?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: je tam velmi důležitá?
chtělo by to přesnější údaj jaká hadice
ale asi bude důležitá,jinak by ji tam nedávali.
ale asi bude důležitá,jinak by ji tam nedávali.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Moje věštecká koule říká,že bys měl vyhodit všechny pryžové hadice co tam máš,a že je jich tam sakra hodně.. a nejsou tam vůbec potřeba.
A teď vážně, nejprv napiš co máš za punto a o jakou hadici jde,nejlíp fotku,jinak asi takhle nemá cenu vůbec něco řešit
A teď vážně, nejprv napiš co máš za punto a o jakou hadici jde,nejlíp fotku,jinak asi takhle nemá cenu vůbec něco řešit
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- SpiritWolker
- Všeználek
Pozdravujem, napiš ake maš auto, rok vyroby a motor.
Ešte super by bolo keby si pridal fotku.
Poptom ti budeme presne vediet poradit.
S pozdravom
Ešte super by bolo keby si pridal fotku.
Poptom ti budeme presne vediet poradit.
S pozdravom
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
jsonthern píše:prasklá pryžová hadice - je tam důležitá?
dnes jsem si všiml, že mám prasklou hadici , je nutné ji vyměnit, nebo se dá s ní ještě jezdit aniž by se něco pokazilo? je tam velmi důležitá?
děkuji za návod jak jí vyměnit nebo jaký to je přesně průměr chci si to sám vyměnit a hlavně rady
Z vlastní zkušenosti vím, že ta je sakra důležitá. Stalo se mi totéž, taky mi praskla gumová hadice, hned u připojovacího nátrubku. Myslel jsem, že bych jí jenom zkrátil, ale byla už zpuchřelá na více místech a nejspíš by hned praskle zase o kousek dál. Hodil jsem jí tedy do kufru, s tím že jí budu pozorovat a případně včas zareaguji. Jezdil jsem s ní takto asi 3 týdny a průběžně jsem ji kontroloval. K mé radosti to vypadalo, že se nic neděje, prasklina se nezvětšuje a mohlo by to tak trvat až do skonání světa. Ale to byl zásadní omyl! Pak jsem jednoho dne otevřel skleník a v hrůze jsem zjistil, že všechny okurky i rajčata jsou uschlé.
Takže doporučuji nepokoušet osud a hadici opravdu co nejdříve vyměnit. Riziko, že se něco pokazí, je velmi, velmi vysoké.
Fiat Punto (188) 1.2 8V ELX 5d
do provozu: 9/2000 Italy
do provozu: 9/2000 Italy