spotřebu to má furt stejnou ,nic zázračnýho se neděje ale prej se má najet 2000 km tak uvidímdan píše:az vyjedes dve nadrze, dej vedet, jestli se ti nejak snizila spotreba, docela by me to zajimalo.jery píše:já tam dal BISHOP má to bejt údajně zázračná vodička s mikromolekulární přísadou tak uvidím
DISKUZE - prisady do olejů a benzínu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
proto mluvim o tech +- dvou nadrzich..jery píše:spotřebu to má furt stejnou ,nic zázračnýho se neděje ale prej se má najet 2000 km tak uvidímdan píše:az vyjedes dve nadrze, dej vedet, jestli se ti nejak snizila spotreba, docela by me to zajimalo.jery píše:já tam dal BISHOP má to bejt údajně zázračná vodička s mikromolekulární přísadou tak uvidím
konecne informace s nejakou hodnotou od nekoho s vlastni zkusenosti.jery píše:tak jsem najezdil na přípravek bishop 5000 km a výsledky:
žádné snížení spotřeby
žádné zvýšení výkonu
auto netáhne (patrně se rozpustil bordel a ucpalo to trysky)
takže zázrak se nekoná, nenechte se napálit
jak jsem psal v prvnim prispevku, moje zkusenost s metaltecem byla vcelku pozitivni a na prvni svezeni znatelna. zrejme dost zalezi v jakem stavu je motor pred aplikaci. ten muj na 406ce mel uz docela dost
no ještě jsem dříve zkoušel slick 50, nalil jsem trošku auto ztichlo a krásně jelo, ale nevydrželo to dlouho, musel bys furt ten slick dolévat a za čas bys měl zateflonované auto a nedovedu si představit jak vypadá motor po 2 litrech slicku.
takže už jen olej , chtěl bych zkusit ten magnatec od castrolu co to zas bude za fintu
takže už jen olej , chtěl bych zkusit ten magnatec od castrolu co to zas bude za fintu
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No ja používam ten Magnatec, resp.keď som kúpil auto už to tam bolo naliate. Ťažko mi je to nejako porovnávať lebo nemám veľmi s čím. Predtým som mal Š120 takže asi tak. Olej je drahý ako hovado, musel som nejaký liter dokúpiť a doliať. Menený bol pri 45tis. teraz mám 65tis. a olej má stále farbu veľmi dobrú. Povedal by som, že je ako nový. Tieto syntetické oleje vydržia veľa. Uvidím ako to bude po zime a zvážim ešte či ho meniť alebo nie. Zatiaľ vyzerá, že by ešte raz toľko km vydržal.
Punto II 1.2 8V 44kW ELX 2001
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
marmor
To ze ma olej dobru farbu nie je az tak super, znamena to ze v nom neostava ziaden karbon a vsetko sa usadzuje v motore. Potom tam das shell or seleniu a bude pekne cierny a vsetok bordel poleze von. Ale snad sa pletiem, tiez mam Castrol TXT 5W-40 ale za dobre prachy, inak by som dal nejaky 10W-40, asi Shell s vykonovou specifikaciou aspon taku ako doporucuje vyrobca (dnes ju splni kazdy olej) a jazdil dalej.A tych 15000km je strop dany vyrobcom, nikdy by som tento limit neprekracoval, radsej lacnejsi olej a castejsie menit...www.oleje.cz, preto som mudry jak radio
Re: marmor
To ze se mu zda "farba" oleje porad OK. Bude mozna tim ze ten CASTROL je uz od vyroby hodne tmavy a smrdi jak vyjety.
Re: DISKUZE - prisady do olejů a benzínu
Skús pozrieť http://www.slevovy-kod.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . Nájdeš tam všeličo
Re: DISKUZE - prisady do olejů a benzínu
To určitě,není ti to trapné?veribr píše:Skús pozrieť http://www.slevovy-kod.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . Nájdeš tam všeličo
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic