čau, stilouš jde zítra do dílny na manžety, gufero pod klikou kterýž to jeho dosedací plochu jsem poškodil a nejsem schopen to spravit,takže olej za jízdy pěkně promazává spodek auta

dále nová pumpa opět chčije a to jsem nový rozvody nastavil dle rysky a přesto pumpa zařvala po asi 2000km?, značku už si nepamatuju ale nic známého to nebylo a drago taky nebyla.je možný že to byla s prominutím sračka. Baterku jsem nechal odpojenou 14 dní a stejně nejde dálkou otevřít celý auto. Když sedíš uvnitř nebo klíčkem v zámku se vše otevře/zavře, dálkou však nee. Auto půjde k prodeji levně, kolegovi a nebo místnímu čajovníkovi pro jejidh dceru. Teda jestli se jim bude za rozumný peníz líbit. Teď mám Š.Rapid 2015 63kw. Domontoval jsem si tážo a dokoupil zahrádku. jsem šťastný.
Ale rádio/zvuk aparatury a komfortní ovládání oken a dveří i přes dálku se s fiatem nedá srovnat. V tomhle je rapid sračka. S rapidem jezdíme do 6 litru. nemá to odpich jako stilouš ale jde o zvyk.Auto mám ještě v záruce. Šetřil jsem na něj dost dlouho.
Takže jak řikám.dálka mi funguje, jen jako by blbne body computer při otevírání dálka versus tlačítko nebo klíček v zámku....