ahoj potřeboval bych poradit !!!! když zastavím na světelnej padne zelená a za živýho boha tam nemůžu dostat ani jedu rychlost někdy se to povede když dam meziplyl ale někdy vůbec ,pak musim chcípnout auto zařadit a znova nastartovat!!!! nevíte někdo co by to mohlo bejt??? Dík
VenaZd píše:ahoj potřeboval bych poradit !!!! když zastavím na světelnej padne zelená a za živýho boha tam nemůžu dostat ani jedu rychlost někdy se to povede když dam meziplyl ale někdy vůbec ,pak musim chcípnout auto zařadit a znova nastartovat!!!! nevíte někdo co by to mohlo bejt??? Dík
Ked sa uz rozbehnes, idu rychlosti radit plynulo a lahko bez nejakych pazvukov ?
no a co to teda dělá když zastavim na křižovatce a nemúžu zařadit jednotku ani když dam meziplyn??????? ptal jsem se kámošů a oni říkaly že by to mohlo být tim že je špatně usazenej motor a příčí se to tam někde!!!!
Mne sa dost zasadne vylepsilo radenie vymenou oleja. Olej v prevodovke bol, mozno bol nejaky zly, stary, ale kazdopadne sa mi radi teraz o hodne lepsie. A to som uz uz chcel prevodovku nechat generalkovat.
Ale pokial tam oleja mas dost a aj by bol uz stary, pochybujem, ze by sa kvoli tomu nedalo zaradit na mieste. Skor by som to tipoval na spojku - spojka vie robit haluze.
Alespoň do převodovek motorů FIRE platí, že čím řidší tím lépe.Do 1,6 nevím.Já i brácha máme v 1,2 nějaký syntetický do automatických převodovek.Je řidký skoro jak voda,Poradil chlapík který přímo převodovky opravoval ve Fiatu v Ostravě.