Nevypadá ta koroze tak zle, ale když tak nad tim uvažuju tak už jsou jedničková punta skoro veteráni a sehnat dnes jedničkové punto bez koroze spodku,to asi nebude nic jednoduchého,hlavně tu v ČR. To už tu já asi budu jeden z mála který má spodek absolutně bez rzi,když před každou zimou poctivě jako blb ležim pod autem a kontroluju a natírám celý spodek
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
liborko píše:Nevypadá ta koroze tak zle, ale když tak nad tim uvažuju tak už jsou jedničková punta skoro veteráni a sehnat dnes jedničkové punto bez koroze spodku,to asi nebude nic jednoduchého,hlavně tu v ČR. To už tu já asi budu jeden z mála který má spodek absolutně bez rzi,když před každou zimou poctivě jako blb ležim pod autem a kontroluju a natírám celý spodek
No,no no nevím nevím se podívej zde _______________________
Pár fotek co se na autě děje..Brousím brousím a stále brousím rez atd. Vůbec mě to nebaví.. Přišla bílá fixa na pneu z Aliexpressu Pneu jsou nové letní--- Šrouby povolit nešli vůbec tak jsem musel odvrtat MIX FOTEK....... http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/922/TAYcRp.jpg[/img] FOTKY SE SMAŽOU ZA 29 DNÍ :/ NEVÍM PŘES JAKÉ STRÁNKY VKLÁDAT FOTKY. Jinak musel jsem obrousit i sedačku taky to bylo rezavé jak nevím co, Plasty jsem vylámal vůbec jsem nevěděl jak to povolit i když všechny šrouby jsem vytáhnul vůbec to nešlo tak mě ruply nervy a bylo
Vitaml píše:Jakou používáš základovku?
Nebyl by dobrý zinkový spray ? Taky chci něco pospravovat, tak se chci zeptat, jestli je dobrý jako základ na karosérii.
FEST PRIMER tím jsem to natřel 2x drží to celkem brutálně. Při natíráni bych si dal rukavice.
Třetí nátěr a čtvrtý (nanášel jsem to hned po 30 min ono to schne rychle...) jsem provedl PRIMER + je to ta bílá. Natíral jsem to 2x je to hrozně husté špatně se to nanáší nejlepší je váleček štětcem to nejde
Pátý nátěr provedu HOSTAGRUND černá na kov jak vidíš na fotkách
Pak budu nanášet ještě gumoasfalt TLUMEX PLAST který se dá i stříknout barvou jakoukoliv
Přílohy
Bez názvu.png (151.17 KiB) Zobrazeno 5581 x
a3be0c6e6c2323b53682993ac301f7d9.jpg (237.5 KiB) Zobrazeno 5581 x
Vitaml píše:Chudák Punťa ...
Na zdi už tě to nebaví ?
... jen vtip ...
Jen tak mimochodem, pod tohle bych si teda nelehl.
Na co je tam ten šátek ?
Šátek ale to je jen pytel na odpadky tím jsem si držel hadice co vedou k brzdám... Překáželi mě když jsem brousil Jestli toto bude někde i přes toto rezavět tak to vzdávám a už to nikdy nedělám
Hledal jsem to na fotkách a nikde nic. žádní pomník to zatím není
Pěkně ses do toho obul,rezavé místa pořádně natřít odrezovačem jak dlouho pak-až vše uděláš-plánuješ že si punťu ponecháš? Finalovka tlumex plast není špatný,ale ani ideální a nevydrží na věky a budeš muset občas přetírat. Chtělo by to spíše nějaký stříkací tmel na bázi kaučuku něco jako dávají od výroby (ten žlutý-trvale pružný a měkký na dotek) a stříknout pořádnou vrstvu.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87