klapka vonkajsieho a vnutorneho okruhu
Moderátor: peta.smolik
Re:
ratam jeden motorcek tak 30€. je ich tam 5. ak budu zlomene aj tie plastove cudliky tak ten bol tusim aj vyse 5€ jeden.a samozrejme palubovka von.Ratam tak 170+ praca.Ano niektore motorceky este idu ale tak ak to uz budes platit tak asi vymenis vsetky
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
- Reklama
Re: klapka vonkajsieho a vnutorneho okruhu
Rátaj s cenou min. 200€. Normovaná hodina vo Fiate u nás je 25€ hodina. Opravná sada stojí cca 14€
Fiat Bravo II, 1.9 JTDm 88Kw Emotion, 2007, Rosso Orgoglioso
skusil som vcera dat rucne ofuk celneho skla na cca polovicu, bol uplne zaseknuty na čelnom skle a aked automatika prepla fukanie na nohy, tak to fukalo stale ako keby do uzatvorenej klapky. este uvidim ci toto pomoze a ked nie tak s tym pôjdem do fiatu. vnútornu vonkajšiu klapku neviem skontrolovat vizuálne,ale motorcek je pocut.
Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
Zdravím páni,
vlastním Fiat Bravo II a práve pred týždňom mi ostala klapka vnútorného a vonkajšieho okruhu v polohe uzavretá "vnútorný okruh". Chcem sa opýtať podarilo sa Vám nejako svojpomocne v tomto prípade klapku aspoň otvoriť (mám ju zaseknutú a nedá sa s ňou pohnúť)? Vo Fiate mi dali predbežnú cenu práce na 500Eur + materiál a okrem ceny som si nie celkom istý či v prípade opätovného zloženia palubnej dosky v nej nebude aj kopec častí hrkať...
vopred ďakujem za akékoľvek nápady v tomto smere
Luboš
vlastním Fiat Bravo II a práve pred týždňom mi ostala klapka vnútorného a vonkajšieho okruhu v polohe uzavretá "vnútorný okruh". Chcem sa opýtať podarilo sa Vám nejako svojpomocne v tomto prípade klapku aspoň otvoriť (mám ju zaseknutú a nedá sa s ňou pohnúť)? Vo Fiate mi dali predbežnú cenu práce na 500Eur + materiál a okrem ceny som si nie celkom istý či v prípade opätovného zloženia palubnej dosky v nej nebude aj kopec častí hrkať...
vopred ďakujem za akékoľvek nápady v tomto smere
Luboš
Tiež som mal tento problém, ostala zaseknutá v polke, chalan ktorý mi to robil hovoril, že ak by som ju nechcel len zafixovať v otvorenom stave, stálo by to 200€.
Inak taktiež otvoril klapku, zafixoval ju a mám pokoj s tým
Inak taktiež otvoril klapku, zafixoval ju a mám pokoj s tým
Podarilo sa mi klapku otvoriť mechanicky, nebolo ju treba ani nijako fixovať zatiaľ, uvidím či sa po čase vráti späť alebo nie. Inak nakoniec to bola robota pri mínus 8 ale za 5 min bolo hotovo
Gratulujem Ak náhodou neprepneš na vnútorný okruh môžeš mať na dlho s tým pokoj, lebo vnútorný okruh a ak náhodou ešte aj prší tak katastrofa