Caute,
forum som cele presiel ale takyto problem som nenasiel:
Vodicovu vnutornu klucku dveri potiahnem a dvere sa neotvoria.
Klucka kladie taky isty odpor ako predtym a vracia sa naspet.
Musim stiahnut okno a otvorit si vonkajsou kluckou.
Vonkajsia klucka funguje dobre, takisto dialkovy central aj elektricke stahovanie okna.
Netusite v com moze byt problem? Zlomeny/vyskoceny nejaky konkretny diel?
Nechcem to zatial rozoberat bez konkretneho vyriesenia problemu a dat to do FIATu za cenu cca 100€ sa mi tiez nechce.
Bravo 2010 Tjet 120 Dynamic
dik
nefunkcna klucka - otvaranie dveri vodica zvnutra
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: nefunkcna klucka - otvaranie dveri vodica zvnutra
zrejme skor zlomeny alebo zaseknuty diel v zamku. takze bud vyberies zamok a rozoberies a skontrolujes, alebo rovno vymenis.....
Mne to urobilo sice na puntu, ale mozno budes mat to iste riesenie. Od packy ide tycka ktora bola vyskocena y plastoveho uchytenia. Tak ti mozno bude stacit rozobrat tapacir a nahodit to spat. Za vyskusanie nic nedas
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Ahoj,
pokud je to jeste aktualni...
Me to delalo na zadnich dverich za spolujezdcem, sundal jsem tapec, ale vse se zdalo ok.
Ale zjistil jsem ze to lanko od kliky je uz vytahane. tak jsem jej povytahl a kolem lanka jsem dal stahovaci pasku, tim se jakoby zkratilo lanko a funguje to (az to uvidis tak budes vedet).
Bohuzel je tam blbej pristup a nepodarilo se mi tam dat nejakou kovovou podlozku nebo tak, ale uz to pulroku drzi
(ale predpokladam, ze se plastova paska zdeformuje a budu muset dat neco odolnejsiho)
Ted mi to zacalo delat u ridice, ale za boha nemuzu sundat tapec, drzi to v horni casti a nemuzu to vyskubnout
V navodu pisou neco o nejakem pripravku k tomu, nevite nekdo jak to vypada?
Nebo nejaka rada jak to sundat?
Dik
pokud je to jeste aktualni...
Me to delalo na zadnich dverich za spolujezdcem, sundal jsem tapec, ale vse se zdalo ok.
Ale zjistil jsem ze to lanko od kliky je uz vytahane. tak jsem jej povytahl a kolem lanka jsem dal stahovaci pasku, tim se jakoby zkratilo lanko a funguje to (az to uvidis tak budes vedet).
Bohuzel je tam blbej pristup a nepodarilo se mi tam dat nejakou kovovou podlozku nebo tak, ale uz to pulroku drzi
(ale predpokladam, ze se plastova paska zdeformuje a budu muset dat neco odolnejsiho)
Ted mi to zacalo delat u ridice, ale za boha nemuzu sundat tapec, drzi to v horni casti a nemuzu to vyskubnout
V navodu pisou neco o nejakem pripravku k tomu, nevite nekdo jak to vypada?
Nebo nejaka rada jak to sundat?
Dik
Fiat Bravo II 1.9 JTD, 88kw, r.v.2008
Zvětšující se silou to vytáhneš nahoru. Buď vyndáš jen obložení nebo to půjde i s vnitřním těsněním. Navíc celé obložení musíš uvolnit že dveří, takže bys měl pod něj vidět (jde to částečně vyklopit, a takhle bys to měl pak celé sundat).
send from mobile
send from mobile
exRenault 19 Chamade ('91 173 000>287 000+);
Fiat Bravo II 1.4 16V, Dynamic ('07 43 000>x);
Suzuki SX4 1,5 VVTi ('10 70 000>x);
Škoda Octavia II FL 1.6 TDI DSG 7q ('13 293 000>x);
diag. ELM327, VCDS
diag. ELM327, VCDS
snažil jsem se zabrat co to dalo, ale neslo to.
Takze to tesneni co je zvrchu muzu zkusit vytahnout, neznici se tim ano?
Dik
Takze to tesneni co je zvrchu muzu zkusit vytahnout, neznici se tim ano?
Dik
Fiat Bravo II 1.9 JTD, 88kw, r.v.2008
To těsnění je nacvaknuté do dveří. Když se podíváš na to obložení shora, tak uvidíš přechod obložení-těsnění. Můžeš zkusit podržet to těsnění s částečně tlačit obložení nahoru. Kdybych nemarodil, došel bych to vyfotit.
send from mobile
send from mobile
exRenault 19 Chamade ('91 173 000>287 000+);
diag. ELM327, VCDS
diag. ELM327, VCDS
Takze problem zisteny - zlomena pravouhla pocinovana koncovka lanka ktora sa ma byt v klucke dveri .duroduro píše:Caute,
forum som cele presiel ale takyto problem som nenasiel:
Vodicovu vnutornu klucku dveri potiahnem a dvere sa neotvoria.
Klucka kladie taky isty odpor ako predtym a vracia sa naspet.
Musim stiahnut okno a otvorit si vonkajsou kluckou.
Vonkajsia klucka funguje dobre, takisto dialkovy central aj elektricke stahovanie okna.
Netusite v com moze byt problem? Zlomeny/vyskoceny nejaky konkretny diel?
Nechcem to zatial rozoberat bez konkretneho vyriesenia problemu a dat to do FIATu za cenu cca 100€ sa mi tiez nechce.
Bravo 2010 Tjet 120 Dynamic
dik
obrazok : http://pekidi.com/navi?FORCED=TRUE" onclick="window.open(this.href);return false; , VIN ZFA19800004289791 , potom 701, 70129-050
Lanko s bowdenom sa predava len so zamkom za 80€ .
Neviete ci by tam pasovalo lanko napr. so STILA( kedze Bravo je len jeho "facelift")?
Zamok je uplne iny a lanko je samostatny diel?
obrazok : http://pekidi.com/navi?FORCED=TRUE" onclick="window.open(this.href);return false; VIN ZFA19200000576160, potom 701, 70129 atd
Alebo mam nespekulovat, kupit pouzity zamok aj bowdenom za 25€ + postovne a pokusit sa to vymenit ?-