zdvihnutie podvozku
Moderátor: peta.smolik
zdvihnutie podvozku
ahojte, zaujima ma aké sú možnosti ak chcem zdvihnúť podvozok (šúcha pri každej menšej nerovnosti) , čítal som že pri výmene pružín KAYABA sa niektorým ľuďom zdvihol predok aj o 5cm, a tiež resp. nejaké podložky a také veci , máte s tým skúsenosti?
- Reklama
Re: zdvihnutie podvozku
staci vymenit tlmice a pruziny a si o cca 3 az 5 cm hore.podlozky netrebamec-i-neo píše:ahojte, zaujima ma aké sú možnosti ak chcem zdvihnúť podvozok (šúcha pri každej menšej nerovnosti) , čítal som že pri výmene pružín KAYABA sa niektorým ľuďom zdvihol predok aj o 5cm, a tiež resp. nejaké podložky a také veci , máte s tým skúsenosti?
fiat croma 1.9jtdm 88kw
myslíš ,že stačí len pružiny, alebo je to nutné aj s tlmičmi (momentalne nato nemam financie)amiga píše:staci vymenit tlmice a pruziny a si o cca 3 az 5 cm hore.podlozky netrebamec-i-neo píše:ahojte, zaujima ma aké sú možnosti ak chcem zdvihnúť podvozok (šúcha pri každej menšej nerovnosti) , čítal som že pri výmene pružín KAYABA sa niektorým ľuďom zdvihol predok aj o 5cm, a tiež resp. nejaké podložky a také veci , máte s tým skúsenosti?
Rozhodně je to lepší tlumiče a péra při jednom a rovnou zkontrolovat a promazat či vyměnit uložení tlumíčů je to při jedné práci. Při měření před a po se nám povedlo po výměně zvednout auto o 8cm.
- Přílohy
-
- IMG_20130509_172233.jpg (188.09 KiB) Zobrazeno 3522 x
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw