Punto2 denní světla

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Vitaml
Všeználek

Re: Punto2 denní světla

Příspěvek od Vitaml »

Podsvícení ventilace mělo žárovky.
Co jsem koupil a jsou dokreslené na obrázku jsou DRL 10, mají homologaci (dostal jsem ji vytištěnou), je to anglická zakázka vyrobená v číně, není padělek. Svítí dobře, ale ne jak potkávačky. Koupeno tady: http://www.tipa.eu/cz/svetla-pro-denni- ... /d-123198/" onclick="window.open(this.href);return false;
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Reklama

ixoxi
Fiaťák

Příspěvek od ixoxi »

to Vitaml:nechcem spamovat vlakno, preto ak si chces pisat, pouzi, prosim, SS.
1. Ty si pre mna nepochopitelne zacal s palubovkou a origo LED. Ja som Ti napisal, ze podsvietenie ventilacie nema origo LED, ale ziarovky. Preco mi pises, podciarkujes a zvyraznujes, ze tam su ziarovky? Fakt Ta nechapem.
2. Pytal som sa na homologizaciu Tvojich stretavaciek.
Nerozculuj sa, kludne citaj, nikto sa tu s nikym nehada. O nic nejde...
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
Vitaml
Všeználek

Příspěvek od Vitaml »

Já se nerozčiluji, jen jsem informoval a o tom podsvícení jsem chtěl jen naznačit, že v mém případě mělo, už tam mám taky led. Jediný dvě žárovky mám už jen na SPZ, ale na ty taky dojde
vitaml@volny.cz
Brno
Vitaml
Všeználek

Příspěvek od Vitaml »

Jo sorry, moje potkávačky samozřejmě homologizaci nemají, už mě i zastavili policajti a ptali se mě na světla "vy tam máte xenony ?", odpověď "ne, normální žárovky", chvíli hledali ballasty na xenony, nic nenašli, řekl "to jsou ty halogeny, máte to v pořádku", dali mě dýchnout a nazdar.
vitaml@volny.cz
Brno
ixoxi
Fiaťák

Příspěvek od ixoxi »

to Vitaml:To som predpokladal. Cize DRL za znizenej viditelnosti nie a to bez debat, ale nehomologizovane stretavacky pohodicka...(respekt, ze si si urobil, ale ten pristup hovori za vsetko).
Inak preco, ked pocitujes taku potrebu riesit svoje auto (navyse s takym neprehladnym sposobom), tak si nezalozis vlastne vlakno (ako niektori uzivatelia, ktori na svojom aute aktivne robia) "Moje Punto 2...? Vo vlakne denne svietenie riesis, ze uz mas skoro vsade LED. To je len moj navrh v dobrom, s ktorym ukoncujem tuto nezmyselnu debatu.
Fiat Punto Classic 1.2 8V MK2B, bez tuningu, ale volam ho Puntiak
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“