Zapojenie centr.zamykania na smerovku
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Punto4ever
- Začátečník
Čaute,chcel by som napojit centr.zamykanie na smerovku,hladal som na internete,ale nenašiel som ani manuál,ani schéma...nič......
Mám zapojene centr.zamykanie micro car alarm na original((Gemini 2249/50)Je to original našiel som na internete v taliansku,mal na krabicu napísané:Lancia Lineacessori....(Za 180€)..... dole budú nejaké fotky....
Odoslané z SM-J100H pomocou Tapatalku
Mám zapojene centr.zamykanie micro car alarm na original((Gemini 2249/50)Je to original našiel som na internete v taliansku,mal na krabicu napísané:Lancia Lineacessori....(Za 180€)..... dole budú nejaké fotky....
EX : FIAT Punto S55 1.1SPi 3dv. Bianco
- Reklama
- Punto4ever
- Začátečník
Re: Zapojenie centr.zamykania na smerovku
Já mám klasický centrál a krabičku DO z aukra.
Výstup na blinkr jsem připojil přes 2 diody na 2 dráty blinkru.
Funguje mi to už 3 roky a stálo 400,-Kč
Výstup na blinkr jsem připojil přes 2 diody na 2 dráty blinkru.
Funguje mi to už 3 roky a stálo 400,-Kč
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
- Punto4ever
- Začátečník
Mám 3 káble na ktorých nič nie je zapojený kábel........keď som na dve z nich som napojil tak nešlo zamknuť alebo odomknuť.....ale ked som zapojil na tretiu(na žltu)
Na smerovku neblikal... nevie nikto poslat link na zapojenie origo centr.zamykania na DO....
Na smerovku neblikal... nevie nikto poslat link na zapojenie origo centr.zamykania na DO....
nemas lahsie vymenit to za ine centralne? na tom konektore su vsetky kable? ked zamknes dialkove tak ti vo vnutri cvakaju relatka? inak by ti mala stacit skusacka a pri zamykany a odomykani skusa merat kable ktore nemas zapojene a mali by bliknut a to su smerovky, pokial tam su...
a ten micro car alarm preco nemas zapojeny na smerovky? ten by mal byt. alebo v tom mas trochu "hokej"
- Punto4ever
- Začátečník
Skusil som zapojit na zlty,hnedy a na fialový kábel ale nefungoval.......potom som zapojil na servomotor ,ale fungoval len vtedy ked otvoril.......a nefungoval trojuholník------musel som vymeniť poistku...............
Ale ked by som zapojil na trojuholník tak nefungovalo perfektne......
Ale ked by som zapojil na trojuholník tak nefungovalo perfektne......
pises tu strasne vela veci a v podstate som absolutne nepochopil co chces aby ti islo. pochopil som z toho ze chces ked odomknes alebo zamknes aby ti blikli smerovky. je to tak? ale to ti staci skusacky so ziarovkou a na tie nezapojene kable das jednu stranu skusacky a druhu das na kostru. a ked zamknes a odomknes na ten kabel co ma ist na smerovku by mal ist impulz a rozsvietit ziarovku. ak to ma taky vystup. a az ked namerias ten vystup tak potom zapajaj...