Tak....tak uz se to tvarilo jako spolehlivy vuz a problemy nastaly uplne jinde. Nejaka pani mi u Kaflandu pribrala pravou zadni stranu a rozsvitili se mi parkovaci senzory na palubce.
Naraznik a oprava celkove sla pres jeji povinne ruceni, ale......
....parkovaci senzory se nekdy tvari funkcni a nekdy se rosviti. Senzory samotne ukazuji v poradku, jsou i propipane samostatne, prohazene z mista na misto a vse jede. Projedu se s tim den ci dva a znovu se pri zarazeni zpatecky a 5s pipnuti a rosviti zluty trojuhelnik s hlaskou, ze parkovaci assistent neni k dispozici. Kdyz se to cele resetuje, tak senzory zase den ci par dni jedou a pote zase hlaska
Na MES se tvarilo, ze spatny signal jde z leveho vnejsiho cidla, ale pokud ho odpojim a pripojim na jeho misto jine tak normalne jede. Pokud ten "vadny" dam na jine misto tak taky normalne ukazuje.
Cim by to jeste mohlo byt?
Parking assist not available
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
Parking assist not available
Fiat Croma 2006 (pred FL) 1,9 JTD 16V EMO, panorama
- Reklama
-
- Fiaťák
Re: Parking assist not available
Po vymene onoho senzoru to vypada, ze fungoval, jak se mu chtelo (zatim novy funguje bez problemu). Pravdepodobne nejaky studeny spoj nebo neco podobneho.
A ja myslel, ze senzor bud funguje nebo ne, tento si delal, co chtel. Takze vysledek je (alespon prozatim - potvrdim to 100% az po nejake dobe), ze pri vykyvu o cca 10 stupnu (prechod studenejsi noc a horky den), vyhodil chybu a pri par dnech stabilnejsich teplot zase zacal fungovat.
A ja myslel, ze senzor bud funguje nebo ne, tento si delal, co chtel. Takze vysledek je (alespon prozatim - potvrdim to 100% az po nejake dobe), ze pri vykyvu o cca 10 stupnu (prechod studenejsi noc a horky den), vyhodil chybu a pri par dnech stabilnejsich teplot zase zacal fungovat.
Ahoj, mám podobný problém ale po výměně čidla hlási problém dal.Stare čidlo bylo prokazatelne špatné ale s novym je to stejně. Nemá někdo el.schema?
-
- Fiaťák
Nakonec jsem si to nedelal sam, ale delal mi to klucina, co byl donucen neco prepisovat, ale ted netusim co to bylo. Vim, ze se s tim musel nejak popasovat. Menil cidlo, prohazoval cidla mezi sebou, potom koncovky kabelu a nakonec musel spachat neco, pres diag. Nicmene nevim, co presne.....az s nim budu, mohu se ho zeptat.